Black & Decker 700 m2 robotgräsklippare med garage

Beställ Black & Decker 700 m2 robotgräsklippare med garage på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Black & Decker 700 m2 robotgräsklippare med garage inom kategorin Robotgräsklippare.

Produktinformation

Black & Decker BCRMW123 700 m2 låter dig njuta av sommaren tillfullo! Den är full av smart teknologi som gör att din gräsmatta kommer vara välklippt under hela säsongen Denna modell kommer med ett GSM-modell samt Robot Home, som gör att du alltid kan spåra den och se status/schemalägga klippningen via appen.

BCRMW123 700 m2 är också kompatibel med Google Assistant.Ett självjusterande klippdäck innebär att robotgräsklipparen enklare kan anpassa sig till gräsmattans terräng, så du kan låta den navigerar runt i trädgården i lugn och ro. Det innebär även att klippresultatet blir mycket snygg och jämt över hela gräsmattan.

En gräsrensare sitter vid kniven så att gräset inte fastnar under robotgräsklipparen. Detta ger en längre hållbarhet till den solida kniven.

Den kompakta designen gör den praktisk och effektiv i trädgårdar med små passager. Du får här en robotgräsklippare med användbara funktioner som även levererar ett otroligt vackert resultat. .

Se även andra produkter från Robotgräsklippare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter