3Doodler PRO+ Professional 3D Printing Pen Set Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Förmodligen den bästa handhållna 3D-pennan som finns!3Doodlers mest avancerade penna hittills! PRO+ är skapad till arkitekter, designers och ingenjörer för att testa koncept, prototyper och andra illustrationer i 3D Den kan även användas för att komplettera eller laga 3D-prints och andra produkter i plast, som t.ex.

den där gamla handkontrollen vars batterilucka som alltid ramlar av.Med PRO+ kan du rita i trä, metall och alla tänkbara plaster.I paketet ingår totalt 150st strån i följande material; trä, metall, nylon, ABS, FLEXY och PLA.Även AC adapter, Manual, 6 olika munstycken, mini doodlepad och verktyg för att avlägsna plast som fastnat ingår.Med trä och metall menas en specialplast som innehåller trä- eller metallspån som ger en textur och känsla i stil med trä respektive metall.Denna penna fungerar med alla stavar/filament som passar till Create+ (2.85 mm)OBS Denna film visar en äldre prototyp av pennan som mest märkbart har den gamla displayen. Produkten som vi levererar stämmer överens med bilderna. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024