3Doodler PRO+ Professional 3D Printing Pen Set Black

Beställ 3Doodler PRO+ Professional 3D Printing Pen Set Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3Doodler PRO+ Professional 3D Printing Pen Set Black inom kategorin Leksaker.

Produktinformation

Förmodligen den bästa handhållna 3D-pennan som finns!3Doodlers mest avancerade penna hittills! PRO+ är skapad till arkitekter, designers och ingenjörer för att testa koncept, prototyper och andra illustrationer i 3D Den kan även användas för att komplettera eller laga 3D-prints och andra produkter i plast, som t.ex.

den där gamla handkontrollen vars batterilucka som alltid ramlar av.Med PRO+ kan du rita i trä, metall och alla tänkbara plaster.I paketet ingår totalt 150st strån i följande material; trä, metall, nylon, ABS, FLEXY och PLA.Även AC adapter, Manual, 6 olika munstycken, mini doodlepad och verktyg för att avlägsna plast som fastnat ingår.Med trä och metall menas en specialplast som innehåller trä- eller metallspån som ger en textur och känsla i stil med trä respektive metall.Denna penna fungerar med alla stavar/filament som passar till Create+ (2.85 mm)OBS Denna film visar en äldre prototyp av pennan som mest märkbart har den gamla displayen. Produkten som vi levererar stämmer överens med bilderna. .

Produkter från kända varumärken
Elkablage

Elkablage från iiglo

Se alla produkter
Externa hårddiskar

Externa hårddiskar från Lacie

Se alla produkter
Nintendo Switch

Nintendo Switch från Nintendo

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Pegasus Spiele

Se alla produkter