3Doodler Create+ Essentials 3D Printing Pen Set Black

Beställ 3Doodler Create+ Essentials 3D Printing Pen Set Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3Doodler Create+ Essentials 3D Printing Pen Set Black inom kategorin Leksaker.

Produktinformation

3D Penna för den kräsne!Upptäck ett nytt sätt att göra konst på, laga saker, designa accessoarer, bygg modeller och dekorera ditt rum! Create+ pennan är enkel att använda och trycker ut mjuk upphettad plast genom ett munstycke som härdar och svalnar på några sekunder Detta tillåter dig att rita i 3D, på frihand eller med stenciler.Den nya Create+ ger en extra mjuk och följsam printupplevelse med större kontroll över flödeshastigheten.

Se gärna också

NERF SuperSoaker Torrent -30%

Dränk motståndarna med Nerf Super Soaker Torrent-vattenblastern! Delta i trädgårdsstrider med Super Soaker-blastern som är enkel att fylla på och rolig att avfyra. Håll framdelen av blastern i vatten och dra tillbaka tryckstavshandtaget för att fylla tanken. Tryck sedan handtaget framåt för att skjuta vatten på motståndarna. Den är lagom stor för fartfyllda lekar utomhus och enkel att använda, så att barn, tonåringar och vuxna kan ha kul tillsammans. Torrent är ett suveränt sätt att få frisk luft, vara aktiv och bli genomblöt! Tanken rymmer 236 milliliter. Nerf Super Soaker-varumärket har spridit glädje sedan 1989 och nu fortsätter vattenkaoset! Gå ut och dränk motståndarna med Nerf Super Soaker-blasters! Nerf Super Soaker och alla relaterade delar är varumärken som tillhör Hasbro.•EN HEL MASSA VATTEN: Nerf Super Soaker Torrent-vattenblastern skjuter iväg en massa vatten från pipan •AVFYRA MED TRYCKSTAVEN: Sikta på måltavlorna och tryck tryckstavshandtaget framåt för att dränka dem med vatten •LÄTT ATT FYLLA: Enkel att använda! Håll framdelen av blastern i vatten och dra tillbaka tryckstavshandtaget för att fylla tanken på 236 milliliter•Från 6 år VARNING: Sikta inte mot ögon eller ansikte. VARNING! Små delar kan lossna. •Innehåll: 1 vattenblaster.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Magsafe

Magsafe från Apple

Se alla produkter
Aqara smarta hem

Aqara smarta hem från Aqara

Se alla produkter
Streaming-tillbehör

Streaming-tillbehör från Rode

Se alla produkter
Datormus

Datormus från Logitech

Se alla produkter