Sidan innehåller annonslänkar

Wacom One 13"

Jämför produkt Wacom One 13" online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wacom One 13" i kategorin Ritplattor här hos oss.

Produktinformation

Wacom One 13" - En värld av nya möjligheterUpptäck nya möjligheter med Wacom One. Denna nya ritskärm ger en naturlig penna-på-pappers-känsla tillsammans med den digitala batterifria pennan.

Tillsammans med lämpligt program, fungerar den som ett multiverktyg med flera pennor och penslar, vilket ger extra känsla till varje kreativ hobby. För andra erbjuder den precisa pennan och snygga skärmen en möjlighet att enkelt göra bilder och filmer mer personliga för ett bättre innehåll i social media.

Wacom One passar de som vill fånga upp idéer digitalt, skapa mind-maps och eller snygga diagram innan dessa delas med vänner och kollegor. Wacom One har ett smidigt format på 13” och är lagom stor att ta med sig och ändå bekväm som ritskärm.

Den lätta och ergonomiskt utformade pennan gör det enkelt att finjustera dokument och göra noteringar, så enkelt så att du nästan glömmer bort att du gör det digitalt. Enheten kommer med ett Bonus Pack och är kompatibel med datorer samt ett antal Android-enheter.

Det är mer än 35 år av erfarenhet och innovation bakom Wacom One, med Wacoms vision om att möjliggöra digital kreativitet. Slå på enheten och upptäck hur din vardag precis har förbättrats.•Pappersliknande canvas – en naturlig ytfriktion och minimal reflektion ger intuitivt ritande på skärmen.

Det känns som om du ritar eller skriver på papper, inte på glas. •Känns som en vanlig penna – pennan är helt batterifri och har utmärkt precision.

Tillsammans med mjukvara får du en penna eller pensel som kan vara av flera olika sorter och färger. •Tillräcklig yta – Se dina verk komma till liv på en skärm som är nära A4 i storlek.

•Digital frihet – skissa eller måla direkt på skärmen, rita diagram, notera i dokument, förbättra foton och videos. Du kan enkelt ta bort, redigera och dela dina skapelser.

•Bonus Pack är inkluderat – appar väntar på att utforskas av dig. Exempelvis den inkluderande Bamboo Paper som kommer med premium-innehåll* och kan förändra din kreativa ritskärm till ett skissblock.

•Kompatibilitet med olika enheter – koppla ihop din Wacom One till din Mac eller PC, men även ett antal Android-enheter fungerar ihop med skärmen. Även ett antal digitala pennor är kompatibla för att ge olika känsla i ditt arbete.

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter