Sidan innehåller annonslänkar

Wacom Cintiq 16 Pennskärm 15,6”

Beställ Wacom Cintiq 16 Pennskärm 15,6” på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wacom Cintiq 16 Pennskärm 15,6” inom kategorin Ritplattor.

Produktinformation

Pennskärm med Full HD-upplösning och batterifri penna med 8192 trycknivåer. Fällbart ben gör att skärmen kan ligga platt eller stå i 19° graders lutning.

Ger användaren möjlighet att måla och göra skisser på fri hand i en digital miljö. Den ergonomiska pennan är lutkänslig, har låg aktiveringskraft och minimal parallax. .

Se gärna också

Wacom Cintiq 16

Hitta din stil med Wacom CintiqWacom Cintiq är en kreativ pennskärm för dig som vill skapa direkt på skärmen och perfekt för dig som vill påbörja din karriär som en kreatör. Fantastiska färger, HD-upplösning och ergonomisk design kombinerad med den tryckkänsliga pennan Pro Pen 2. Wacom Cintiq kombinerar en batterifri penna och skärm för en sömlös upplevelse som känns naturlig. Wacom Cintiq har skärmupplösningen 1920 x 1080 (HD)är byggd för kreativitet, med antireflex-yta, reducerad parallax, fällbara ben och mycket mer som gör ditt arbetsflöde enklare.Dessutom är den hållbar och reptålig. Skärmen är perfekt för hobbyister, studenter eller aspirerande kreatörer som vill ta sin kreativitet till sin nästa nivå. Sätt igång med din kreativa karriär och hitta din stil med Wacom Cintiq.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ritplattor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter