Sidan innehåller annonslänkar

Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) / 7200 Mhz / DDR5 / 38CL / KF572C38RSAK2-32

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kingston FURY Renegade DDR5 RGB-minneUpp till 7200MHzSpel i stil med Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB-minne, designat för extrem prestanda på nästa generations DDR5-plattformar. Ge ditt system den prestandaökning och känsla som behövs för att hålla sig på topp med ultrasnabbt minne på upp till 7200MHz och, med FURY CTRL, 16 anpassningsbara RGB-ljuseffekter.

Kingston FURY Renegade DDR5 RGB har en elegant, nydesignad värmespridare i svart och silver med dynamisk LED-ljusstav som använder Kingstons patenterade infraröda synkroniseringsteknik för att ge jämna, synkroniserade RGB-ljuseffekter för att komplettera utseendet på de senaste PC-byggena.Oavsett om du skapar innehåll, multitaskar eller tänjer på gränserna till det yttersta för ditt avancerade spel är Kingston FURY Renegade DDR5 RGB-minne det perfekta valet för spelare, entusiaster, innehållsskapare och extrema överklockare. 100 % fabrikstestad hastighet och uppbackad av en begränsad livstidsgaranti och över 30 års expertis, ger pålitliga Kingston FURY Renegade DDR5 RGB dig det bästa av två världar extrem prestanda och maximal sinnesfrid.Dynamisk RGB-belysning och aggressiv värmespridningsdesignVäck ditt system till liv med 16 förinställda RGB-ljuseffekter1 som använder Kingston FURY CTRL eller moderkortstillverkarens RGB-programvara, med en elegant nydesignad värmespridare i svart och silver i aluminium och matchande svart PCB.Patenterad Kingston FURY infraröd synkroniseringsteknik™Se till att dina RGB-ljuseffekter håller sig i perfekt takt med Kingstons patenterade infraröda synkroniseringsteknik.Konstruerad för att maximera prestandaKingston FURY Renegade DDR5 RGB har hastigheter på upp till 7200 MHz och snabb CL38-timings, och har premiumkomponenter som är handjusterade av ingenjörer, rigoröst testade för kompatibilitet med branschens ledande moderkort och stöds av 100 % fabrikstestning vid hastigheten för en bekymmersfri överklockningsupplevelse.Dra nytta av extrem överklockningspotentialDDR5 inleder en helt ny era av minnesteknik för att göra extrem överklockning till ett mer stabilt alternativ än tidigare generationer.

ECC på enheten ger mer tillförlitliga DRAM-komponenter, en inbyggd PMIC balanserar strömmen när och var den behövs, och två oberoende 32-bitars underkanaler ger dramatiska ökningar av dataeffektiviteten för processorer med flera kärnor.Certifierad enligt Intel® XMP 3.0Intel Extreme Memory Profile-teknik gör överklockning till en barnlek med avancerade föroptimerade fabrikstimings, hastigheter och spänningar för överklockningsprestanda. Renegade DDR5 har en programmerbar PMIC för XMP 3.0, som stöder upp till två anpassningsbara profiler för att optimera dina egna unika timings, hastigheter och spänningar som sparas direkt till DIMM.Godkänd av världsledande moderkortstillverkareTestad och pålitlig för ditt favoritmoderkort så att du kan bygga med tillförsikt. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024