Sidan innehåller annonslänkar

Corsair Dominator Titanium 64GB (2x32GB) / 6000Mhz / DDR5 / CL30 / CMP64GX5M2B6000Z30

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Corsair Dominator TitaniumCORSAIR DOMINATOR TITANIUM DDR5-minne kombinerar ren, raffinerad styling med förstklassig konstruktion i smidd aluminium och dynamisk RGB-belysning för en minnesupplevelse utöver det vanliga. Noggrant testade minneschips med hög frekvens och låg latens samt patenterad CORSAIR DHX-kylning säkerställer att ditt system kan hantera komplexa uppgifter snabbare och smidigare än någonsin.

Förinställda och anpassade dynamiska RGB-belysningsprofiler via CORSAIR iCUE Murals-programvaran gör att du kan få ut det mesta och det bästa av den 11-zoners RGB-belysning som finns på varje modul, samtidigt som det är enkelt att ställa in ditt minne till optimal hastighet tack vare stöd för Intel XMP 3.0. DOMINATOR TITANIUM sätter standarden med sin eleganta utformning och förstklassiga konstruktion.Sofistikerad design, förstklassig kvalitet Stilren, raffinerad design i kombination med en konstruktion i högkvalitativ smidd aluminium ger dig en produkt som utstrålar kvalitet.Det allra allra senaste inom prestanda Ta ditt system till nya höjder med ett DDR5-minne som ger ännu högre frekvenser, ännu större kapacitet och ännu bättre prestanda.11 dynamiska, programmerbara RGB LED-lampor Varje modul har 11 individuellt programmerbara LED-lampor som lyser upp din dator med spektakulära och anpassningsbara ljuseffekter.

Utbytbar toppskena Dags för en ny look? Ändra ditt minnes utseende och kylkapacitet med officiella tillbehör eller skriv ut en egen toppskena i 3D för att skapa en unik stil.Patenterad CORSAIR DHX-kylning Minnet kyls ner genom både de integrerade kretsarna och själva kretskortet som har en egen värmespridare. Det säkerställer hög prestanda även under extrema belastningar.Enkel konfiguration med anpassningsbara Intel XMP 3.0-profiler Ställ in minnets nominella hastighet på bara några sekunder med en smidig inställning.

Du kan också anpassa och spara egna XMP-profiler via iCUE för att på så sätt anpassa prestandan efter app eller uppgift.Kraftfull CORSAIR iCUE-programvara iCUE Murals ger dig tillgång till dynamisk RGB-belysningsstyrning som kan synkroniseras i hela ditt Corsair-system, med realtidsövervakning av temperatur, spänning och frekvens. Handsorterade och noggrant testade minneskretsar Säkerställer konsekvent prestanda med höga frekvenser och aggressiva timings-alternativ.Anpassat högpresterande kretskort Garanterar signalkvalitet och stabilitet för överlägsen överklockningsförmåga.Begränsad livstidsgaranti Du kan känna dig helt trygg och njuta av problemfri prestanda i många år. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

RAM-minne från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) / 2666MHz / DDR4 / CL18 / CMSX64GX4M2A2666C18

RAM-minne från Corsair

Se vad Corsair har inom RAM-minne.
Upp till 15% rabatt
Kingston Fury Beast RGB 32GB (2x16GB) / 6000MHz / DDR5 / CL40 / KF560C40BBAK2-32

RAM-minne från Kingston

Här har vi samlat RAM-minne från Kingston.
Upp till 7% rabatt
G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) / 6600MHz / DDR5 / CL34 / F5-6600J3440G16GX2-TZ5RK

RAM-minne från G.Skill

Se vad G.Skill har inom RAM-minne.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024