Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 38 mm Svart

Beställ Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 38 mm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 38 mm Svart inom kategorin Pulsklockor.

Produktinformation

Withings Scanwatch – Först i världen med EKG och sömnapné-detektion i en smartklocka. Ger även dygnet-runt-data och notifikationer om hjärtat, blodsyrenivåer, sömnen och såklart inkommande samtal och sms – allt med en månads batteritid.

Dess smarta inre göms bakom en diskret hybrid-design med stilren urtavla och en tydlig PMOLED-display. Allt skyddas av tåligt safirglas och klockan styrs enkelt via kronan. .

Se gärna också

Hama Fit Track 3910 Smartklocka

Stilren och diskret smartklocka med funktioner som hjälper dig genom dagen, med allt från träning och välmående till underhållning. Mäter bland annat steg, puls, blodsyrenivåer och sömn. Se notiser direkt på handleden och navigera via det användarvänliga gränssnittet. IP68-klassningen låter dig ta med dig klockan ut i regnet eller ner i poolen. Upp till 6 dagars batteritid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter