Sidan innehåller annonslänkar
Buttericks Leco AB

Snurrande Karusell med Clowner Prop

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Trillingarna är såååå leksugna.. vill du kanske leka med dem? De skulle så hemskt gärna vilja ha en ny kompis som kan putta på dem när de gungar och bara vara deras bääästa vän.. för alltid!

Snurrande Karusell med Clowner Prop är en otroligt häftig dekoration med tre små clowner som gungar och har sig i takt med den avdankande karusellmusiken som spelas i bakgrunden! Karusellen har tre gungstolar som är fäst i taket. Givetvis har trillingarna redan paxat alla platser så du får stå där och titta på istället. 

Alla tre clowner föreställer barn med en egen unik sminkning. Deras ansikten är vitmålade med en stor röd mun, en röd näsa och bäcksvarta ögon. Kläderna ser väldigt retro ut i olika "lortiga" färger. Alla har en varsin hög clownhatt och ett par skor. Karusellen snurrar och du kan själv välja hur hög volymen på musikslingan ska vara, från knäpptyst till superhögt.

Fakta om Snurrande Karusell med Clowner Prop

 • Material Metall, bomull, polyester, plast, trä
 • Mått höjd 213 cm
 • Mått diameter 140 cm
 • Mått clown 75-80 cm
 • Ljudaktiverad
 • Step-pad
 • Rörelseaktiverad upp till 6,5 meter (fungerar under alla ljusförhållanden; mörkt/ljust)
 • Volymkontroll
 • Drivs via sladd (medföljer och kopplas in i vägguttaget)
 • Metallställning
 • Bruksanvisning/manual medföljer
 • Medföljer gör Tre clowner på gungor, ställning, sensorer, sladd, bruksanvisning
 • Se youtube-video

Beställ Snurrande Karusell med Clowner Prop på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Snurrande Karusell med Clowner Prop inom kategorin Props.

Kategori: Props
Artikelnummer: 49609-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.

Isopropanol

Isopropanol, isopropylalkohol (IPA) eller 2-propanol är den enklaste sekundära alkoholen. Den har formeln CH(CH3)2OH.