Sidan innehåller annonslänkar
Buttericks Leco AB

Candy Creep Animerad Prop

Kontrollera pris

Köp nu

TRICK OR TREAT? Man ska aldrig bli lurad av någon ful gubbe som gärna lockar med godis... Det är en sak som är säker! Överraska kommande gäster till halloweenfesten med denna spektakulära figur. Låt dom göra sig redo för att precis vad som helst kan hända... 

Candy Creep Animerad Prop är en livlig puckelryggad gubbe med kort grått hår och matchande buskiga ögonbryn. Han bär en blodsprutad röd & vit randig karnevaljacka. Candy Creep Animerad Prop böjer sig framåt och erbjuder en stor färgstark godisklubba, bakom hans rygg finns gömmer han en stor klubba av trä! Hans konstiga gula ögon är upplysta, käken rör sig och han kan säga 5 fraser för att försöka locka till sig någon som kan bli hans nästa offer! Det är den bästa spökhusdekoration för din Halloweenfest! Din dekoration kommer garanterat att vara den mest omtalade av alla!

  • Mått ca 190 cm
  • Material Metall, plast, latex, polyester
  • Står upp via en metallställning
  • Aktiveras med tre lägen På, infraröd aktiver eller step-here-pad
  • Infraröd sensor har en räckvidd på 6,5 meter och fungerar i alla ljuslägen (dag som natt)
  • Rör på sig, pratar och har 5 olika fraser
  • Drivs via vanligt eluttag
  • Inkl. prop, strömkabel och step-here-pad
  • Endast för inomhusbruk, eller ute under tak
  • Se youtube-video för exempel på hur den pratar och rör sig

Beställ Candy Creep Animerad Prop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Candy Creep Animerad Prop inom kategorin Props.

Läs mer...
Kategori: Props
Artikelnummer: 79349-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Larmsystem

Larmsystem från Verisure

Se alla produkter
Möhippa

Möhippa från Widmann S.r.l.

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Röd

Röd är en färg i det lägsta frekvensområdet för synligt ljus och är en av de sju allmänt accepterade spektralfärgerna. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är röd en av sex elementarfärger och har beteckningen R. I RGB-systemet för additiv färgblandning är röd (R) en av de tre primärfärgerna. I de flesta praktiska sammanhang är "röd" inte en enskild färg utan ett färgområde med många olika röda färger/nyanser. Röd övergår mot orange vid ca 640 nanometer (nm) av monokromatiskt ljus och övergår mot infrarött vid drygt 700 nm. Rött används ofta som signal- och symbolfärg och röda färger brukar förknippas med starka känslor, kraft och energi. I den västerländska kulturen kan rött till exempel symbolisera både kärlek, synd och revolution och i asiatisk kultur symboliserar rött ofta lycka, glädje och framgång.

Möhippa

En möhippa, ursprungligen kallad mökväll, är en fest som av kvinnliga vänner anordnas för en kvinna som står i begrepp att gifta sig.I Sverige är mökvällar kända sedan 1500-talets bondesamhälle. Mökvällen ägde rum kvällen före bröllopet då bruden badades och gjordes fin av unga kvinnor från byn. Ofta flödade spriten vilket gjorde att kyrkan ville förbjuda mökvällar. Traditionen med mökvällar i Sverige är äldre än svensexan, vilka först kallades "svenkvällar". De uppstod under 1600-talet i städernas borgerliga miljöer, bland exempelvis officerare och handelsmän.Begreppet "möhippa" var inte etablerat i Sverige i början av 1900-talet. I en notis från 9 juni 1918 i Dagens Nyheter skriver en anonym kvinna: "Vi äro några feminina som har för vana att ha en liten hippa för våra väninnor innan de helt överger oss för en karls skull. Det maskulina namnet på en dylik tillställning är ju svensexa, men inte passar det." Sen följer ett antal förslag: "Mösexa, pigkalas, töshippa, jäntjunta, möhippa, jungfrusexa och fjällkolifej. Säg, är något av dessa fullt lämpligt och i så fall vilket?"Traditioner kring möhippor har varit olika på olika platser och förändrats över tid. I Sverige kring 1950-talet var möhippan ofta en mycket lugn tillställning.[källa behövs] Brudens vänner kunde exempelvis överlämna presenter bestående av hushållsattiraljer som bruden kunde få användning av i sin nya roll som husmor.[källa behövs] Med ökad jämlikhet har möhippan ibland kommit att överta delar av svensexans äventyrliga format. I Finland kallas de uppsluppna festligheterna före bröllopet, avskedet till statusen som ogift, oftast ”polttarit” (på finska) eller ”polttare” (på svenska) från tyskans Polterabend. Mer sällan används begreppen möhippa eller svensexa, som i Sverige.