Sidan innehåller annonslänkar

Asus ZenBeam L2 Portabel Projektor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Portabel projektor för en uppslukande bioupplevelse på väggar, tak eller projektorduk. Automatisk autofokus och hörnjustering för att snabbt komma igång med filmen, serien eller fotbollsmatchen.

Projicerar en yta mellan 30-120". Levereras med en Android TV-box med CromeCast-funktionalitet för enkel streaming av Netflix, YouTube och andra appar.

Kan även visa bild och film via HDMI- och USB-C-porten. Integrerad högtalare från Harman Kardon och uppladdningsbart batteri som räcker cirka 3,5 h. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Plexgear Full HD LCD-Projektor

Full HD-projektor från Plexgear som levererar storbildsnöje för hela familjen. Perfekt för filmkvällar, fotbollsmatcher, fredagsmys och allt däremellan. Wifi för att casta/skärmdela från din iPhone eller Android-enhet och dubbla HDMI-ingångar för t.ex. Apple TV och spelkonsolen. Projicerar en bild med storleken 60 till 250 tum och har flera inställningsmöjligheter, bland annat Keystone-korrigering för perfekt bild.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024