Sidan innehåller annonslänkar

EPSON EF-12 Projektor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Underhållning i superformat var och när som helst med denna eleganta minilaserprojektor, som ingår i det nya EpiqVision Mini-sortimentet och kompletteras av Android-TV™ och ljud från YAMAHA.Smart minilaserprojektorLjusstyrka på 1 000 ANSI lumenAndroid TVTM150-tumsbildProjektorns smidiga och avancerade design är lika imponerande som alla dess funktioner. Du kan enkelt förflytta dig mellan olika rum och projekt nästan omedelbart – och i alla riktningar.

Med smarta lösningar och ljud från YAMAHA är det den perfekta lösningen för ett visuellt uppkopplat hem. Bilderna blir ljusare och mer livfulla tack vare Epsons 3LCD-teknik.Elegant minilaserprojektorDenna kompakta projektor kan projiceras vart som helst – mot en vägg, ett tak eller ett golv.

Dess kopparram och inbyggda Yamaha-högtalare gör att du vill att alla andra ska få beundra den.Större är bättreSkapa en storbildsupplevelse varhelst du vill med en imponerande 150-tums display. Med Epsons lika höga nivåer vitt och färgat ljus blir bilderna tydliga, skarpa och innehållet får liv.Smart hemmaunderhållningAndroid TV erbjuder tusentals filmer, program och spel från Google Play, YouTube och andra favoritappar¹.

Med Google Assistant² kan du snabbt komma åt underhållning, få svar och styra enheter överallt i ditt hem. Med Chromecast built-in™ kan du projicera dina favoritunderhållningsappar från din AndroidTM- eller iOS-enhet, Mac- eller Windows-dator samt Chromebook till en flexibel displaylösning³.Hållbar lösningDen hållbara laserljuskällan ger lägre energiförbrukning, och du kommer att kunna njuta av underhållning i hemmet i upp till 10 år⁴.Skarpa bilder med hög kvalitetDenna kraftfulla men prisvärda minilaserprojektor levererar exceptionellt ljusstarka och färgrika bilder med tydliga detaljer.

Dess kontrastförhållande på 2 500 0001 ger också tydligt definierade skuggor och djup svärta. Epsons 3LCD-teknik ger dess projektorer upp till tre gånger ljusstarkare färger i förhållande till jämförbara DLP-projektorer med en enda krets².⁵.- Viktiga funktioner- Bärbar med snygg design- Kompakt och lätt design med Android-TV och ljud från YAMAHA- Förstora innehåll i valfri riktning- Upplev en 150-tumsbild på väggen eller i taket- Hållbar lösning- Avnjut underhållning i upp till 10 år⁴- Enkel att installera och få åtkomst till innehåll- Streama och projicera onlineinnehåll- Imponerande, ljusstark bild- Projicera på nästan alla ytor1.

Android TV™ Google, Android, YouTube, Android TV och andra märken är varumärken som tillhör Google LLC. 1) En prenumeration kan krävas för vissa innehållsleverantörer.

2) Google Sök-funktionen är global. Google Sök kan inte kommunicera med den smarta lösningen med Google Home.

Google Assistant går att använda i vissa länder – 16 stycken (Japan, USA, Kanada, Brasilien, Mexiko, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige, Vietnam, Indonesien, Sydkorea, Australien och Indien). 3) Visningen är optimerad endast för utvalda tjänster.

Strömningskvaliteten kan variera för annat innehåll. Operativsystem och enheter som stöds Android 2.3 och senare, iOS® 7 och senare, Windows® 7 och senare, Mac OS® 7 och senare samt Chrome OS (version 38 eller senare).

4) Baserat på att titta på innehåll i fem timmar varje dag med projektorn i miljöläge. 5) Färgljusstyrka (färgat ljus) i ljusaste läge, uppmätt av ett tredjepartslaboratorium i enlighet med IDMS 15.4.

Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. De mest sålda Epson 3LCD-projektorerna jämfört med de mest sålda DLP-projektorerna med en enda krets, baserat på försäljningsuppgifter från NPD för maj 2017 till april 2018.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024