Sidan innehåller annonslänkar

EPSON EF-11 Projektor

Beställ EPSON EF-11 Projektor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten EPSON EF-11 Projektor inom kategorin Projektor.

Produktinformation

Koppla in och spela upp direkt med den här snygga, kompakta och bärbara laserprojektorn. Låt dig själv uppslukas av underhållning i enorm storlek med inbyggd Miracast.MinilaserprojektorLjusstyrka på 1 000 ANSI lumenMiracast - bildspeglingBild på upp till 150 tumEF-11 är kompakt och lätt och enkel att flytta mellan olika rum.

Denna kompakta laserprojektor, som ingår i nya EpiqVision Mini-sortimentet, projicerar omedelbart och på nästan alla ytor. Visa innehåll från en telefon, strömmande enhet, bärbar dator, spelkonsol och andra enheter med inbyggd Miracast.

Keystone-korrigering gör den snabb och enkel att ställa in, och tack vare laserljuskällan kan du bli underhållen i många år.Elegant minilaserprojektorEF-11 mäter bara 18 cm längs sin längsta kant och väger endast 1,2 kg. Den kan projiceras på nästan vilken yta som helst med eller utan en skärm.

Dess elegant rundade hörn och minimala knappar gör att du vill låta alla beundra den.Större är bättreSkapa en storbildsupplevelse varhelst du vill med en imponerande 150-tums display. Med Epsons lika höga nivåer vitt och färgat ljus blir bilderna tydliga, skarpa och innehållet får liv.Enkel installationVi tycker inte att en projektor för hemmabruk bör vara mer komplicerad att använda än en TV.

Det är anledningen till att denna projektor är lätt och bekymmersfri att använda, med funktioner som keystone-korrigering för att placera bilden rätt. Du får även enkel åtkomst till all din underhållning via inbyggd Miracast och en HDMI-port för anslutning av DVD-spelare, spelkonsoler med mera.Hållbar lösningDen hållbara laserljuskällan ger lägre energiförbrukning, och du kommer att kunna njuta av underhållning i hemmet i upp till 10 år¹.Skarpa bilder med hög kvalitetDenna kraftfulla men prisvärda minilaserprojektor levererar exceptionellt färgrika bilder med tydliga detaljer.

Dess kontrastförhållande på 2 500 0001 ger också tydligt definierade skuggor och djup svärta. Epsons 3LCD-teknik ger dess projektorer upp till tre gånger ljusstarkare färger i förhållande till jämförbara projektorer med en enda krets².- Viktiga funktioner- Bärbar med snygg design- Kompakt och lätt design, en del av EpiqVision Mini-sortimentet- Storbildsupplevelse- Innehållet förstorat till imponerande 150 tum- Hållbar lösning- Avnjut upp till 10 års underhållning¹- Enkel att installera och få åtkomst till innehåll- Strömma innehåll med inbyggd Miracast eller använd HDMI-porten- Imponerande, skarp bild- Projicera på nästan alla ytor1.

) Baserat på användning under fem timmar varje dag med projektorn inställd på miljöläge. 2) Färgljusstyrka (färgat ljus) i ljusaste läge, uppmätt av ett tredjepartslaboratorium i enlighet med IDMS 15.4.

Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. De mest sålda Epson 3LCD-projektorerna jämfört med de mest sålda DLP-projektorerna med en enda krets, baserat på försäljningsuppgifter från NPD för maj 2017 till april 2018.

Produkter från kända varumärken
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter