Sidan innehåller annonslänkar

EPSON EB-FH06 Projektor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ge dina filmer liv med denna lättanvända projektor med Full HD och 3 500 ANSI lumen, samt Wi-Fi som tillval.Full HD-projektor med 1080pLjusstyrka på 3 500 ANSI lumenKontrastförhållande på 16 00013LCD-teknikFörstora ditt innehåll på kontoret och i hemmet med stil på en skärm på 332 tum med den här projektorn med Full HD. Kom igång snabbt med den här modellen, som har utformats för enkel installation utan krångel.

Med 3LCD-teknik och en ljusstyrka på 3 500 ANSI lumen blir filmerna precis så som regissören avsåg, med en ljusstark och klar bild. Så luta dig tillbaka och upplev motsvarande 18 års underhållning tack vare den hållbara lampan.Större är lika med bättreOavsett om du tittar på dina favoritfilmer eller håller en presentation kan den här projektorn uppnå en imponerande bildstorlek på 332 tum.

3LCD-teknik som gör bilden upp till tre gånger ljusstarkare än konkurrerande produkter¹ ger också en fantastisk kvalitet. Utöver dess ljusstarka och levande färger ger kontrastförhållandet på 16 0001 även definierade skuggor och djup svärta.

Den drar till sig uppmärksamhet från både släkt, vänner, affärskollegor och kunder.Ljusstarka bilder med hög kvalitetÄven i ljusa rum ger den här kraftfulla men ändå prisvärda Full HD-projektorn exceptionellt ljusstarka och färgrika bilder med tydliga detaljer. Allt detta tack vare 3LCD-tekniken, som framställer lika höga nivåer vitt och färgat ljus med en ljusstyrka på 3 500 ANSI lumen.Hållbar lösningLetar du efter en långsiktig, bekymmersfri och prisvärd lösning för dina projektionsbehov? Lampan på den här modellen förser dig med underhållning motsvarande 18 år².Stressfri installationDen här projektorn är särskilt utformad med bärbarhet och snabb installation i åtanke.

Bärväskan gör den enkel att flytta från rum till rum, och du kan snabbt placera bilden med keystone-korrigering och enkelt få åtkomst till innehåll via HDMI-ingångarna.- Viktiga funktioner- Njut av storbildsupplevelsen- Förstora upp dina favoritfilmer, favoritspel och sportevenemang i hemmet- Imponerande, ljusstark bild- Lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 3 500 ANSI lumen- Prisvärd, högteknologisk utrustning- Upplev denna projektor med Full HD- Hållbar lösning- Motsvarande 18 års underhållning²- Enkel att installera- Keystone-korrigering, Wi-Fi som tillval och iProjection-app1. ) Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) i det ljusaste läget, uppmätt av ett tredjepartslabb enligt IDMS 15.4.

Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. Jämförelse mellan bästsäljande Epson 3LCD-projektorer och bästsäljande DLP-projektorer med ett chip, baserat på NPDs försäljningsuppgifter för maj 2017–april 2018.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024