Sidan innehåller annonslänkar

EPSON CO-W01 Projektor

Beställ EPSON CO-W01 Projektor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten EPSON CO-W01 Projektor inom kategorin Projektor.

Produktinformation

Detta är en projektor som hela familjen kan använda. Allt från att titta på DVD-boxar till att framställa skarpa presentationer – denna WXGA-projektor har verktygen för jobbet.

Du behöver aldrig oroa dig för omgivande ljus 3 000 ANSI lumen och 3LCD-teknik innebär att projektorn alltid skapar en ljusstark och tydlig bild. Den är också enkel att transportera och installera.

Lampans otroligt långa livslängd innebär dessutom rejäl valuta för pengarna.Större är bättreOavsett om du tittar på dina favoritfilmer eller håller en presentation kan den här projektorn uppnå en imponerande 378-tums bild. Den erbjuder dessutom fantastisk kvalitet, med 3LCD-teknik som gör bilden upp till tre gånger ljusstarkare än konkurrerande produkter¹ tack vare dess ljusa och livfulla färger.

Den drar till sig uppmärksamhet från både släkt, vänner, affärskollegor och kunder.Ljusstarka bilder med hög bildkvalitetÄven i ljusstarka rum ger den här kraftfulla men ändå prisvärda WXGA-projektorn exceptionellt ljusstarka och färgrika bilder med tydliga detaljer. Detta sker tack vare 3LCD-tekniken, som ger samma ljusstyrka för vitt ljus och färgat ljus med 3 000 ANSI lumen.En hållbar lösningVill du ha en långsiktig, problemfri och prisvärd lösning för dina projiceringsbehov? Ljuskällan på den här modellen förser dig med underhållning motsvarande 18 år².Plug and playDetta är en projektor som har utformats med bärbarhet och snabb installation i åtanke.

Dess kompakta design gör det lätt att flytta den mellan olika rum och du placerar snabbt bilden med keystone-korrigering och få enkel åtkomst till innehåll via HDMI-ingången.- Skapa en storbildsupplevelse- Drar till sig allas uppmärksamhet för allt från DVD-boxar till företagspresentationer- Ljusstark även vid omgivande ljus- Lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 3 000 ANSI lumen- Prisvärd, högteknologisk utrustning- Upplev denna WXGA-projektor- En hållbar lösning- Motsvarande 18 års underhållning²- Bärbar och enkel att installera- Enkel installation med keystone-reglage för perfekt justering1. ) Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) i ljusaste läge, uppmätt av ett externt laboratorium i enlighet med IDMS 15.4.

Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållanden. De mest sålda Epson 3LCD-projektorerna jämfört med mest sålda 1-Krets DLP-projektorer, baserat på försäljningsuppgifter från NPD för oktober 2019 till och med september 2020.

Se även andra produkter från Projektor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter