Sidan innehåller annonslänkar

Acer Vero XL2530 FHD

Beställ Acer Vero XL2530 FHD på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acer Vero XL2530 FHD inom kategorin Projektor.

Produktinformation

TV, Ljud & Bild - Projektor - Projektor - Acer Vero XL2530 FHD .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Projektor från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
Acer ApexVision 4K L811

Projektor från Acer

Se vad Acer har inom Projektor.
Upp till 28% rabatt
Optoma HZ40HDR

Projektor från OPTOMA

Här har vi samlat Projektor från OPTOMA.
Samsung The Freestyle

Projektor från Samsung

Utforska allt inom Projektor från Samsung.
Nebula Cosmos Laser 4K

Projektor från Anker

Här har vi samlat Projektor från Anker.
Upp till 6% rabatt
EPSON EH-TW6150 Projektor

Projektor från Epson

Utforska allt inom Projektor från Epson.

Se gärna också

EPSON EB-W06 Projektor

Denna lättanvända WXGA-projektor på 3 700 ANSI lumen med Wi-Fi som tillval kan uppnå en bildstorlek på 320 tum, hemma såväl som på jobbet.WXGA-projektorLjusstyrka på 3 700 ANSI lumenKontrastförhållande på 16 000:13LCD-teknikÄlskar du storbildsupplevelsen men behöver även en projektor som ger slående presentationer? Denna WXGA-projektor med ljusstyrka på 3 700 ANSI lumen och 3LCD-teknik har allt du behöver för att göra jobbet. Enheten har utformats med bärbarhet i åtanke och är därför lätt att transportera och installera. Ett fantastiskt utbud av funktioner och en lampa med lång livslängd som motsvarar hela 18 års underhållning innebär att den dessutom är konkurrenskraftig1.Större är lika med bättreOavsett om du tittar på dina favoritfilmer eller håller en presentation kan den här projektorn uppnå en imponerande bildstorlek på 320 tum. 3LCD-teknik som gör bilden upp till tre gånger ljusstarkare än konkurrerande produkter¹ ger också en fantastisk kvalitet. Utöver dess ljusstarka och levande färger ger kontrastförhållandet på 16 000:1 även definierade skuggor och djup svärta. Den drar till sig uppmärksamhet från både släkt, vänner, affärskollegor och kunder.Ljusstarka bilder med hög kvalitetÄven i ljusa rum ger den här kraftfulla men ändå prisvärda WXGA-projektorn exceptionellt ljusstarka och färgrika bilder med tydliga detaljer. Allt detta tack vare 3LCD-tekniken, som framställer lika höga nivåer vitt och färgat ljus med en ljusstyrka på 3 700 ANSI lumen.Hållbar lösningLetar du efter en långsiktig, bekymmersfri och prisvärd lösning för dina projektionsbehov? Lampan på den här modellen förser dig med underhållning motsvarande 18 år².Stressfri installationDen här projektorn är särskilt utformad med bärbarhet och snabb installation i åtanke. Positionera bilden med keystone-korrigering och få enkel åtkomst till innehållet via HDMI-ingångarna. Tack vare den valfria adaptern ELPAP10 erbjuder den även Wi-Fi-anslutning, som ger dig möjlighet att dela innehåll från smarta enheter via appen iProjection.- Viktiga funktioner- Skapa en storbildsupplevelse- Drar till sig allas uppmärksamhet gällande allt från DVD-boxar till företagspresentationer- Ljusstark även vid omgivande ljus- Lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 3 700 ANSI lumen- Prisvärd, högteknologisk utrustning- Upplev denna WXGA-projektor- Hållbar lösning- Motsvarande 18 års underhållning²- Bärbar och enkel att installera- Keystone-skjutreglage för enkel justering1. ) Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) i det ljusaste läget, uppmätt av ett tredjepartslabb enligt IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. Jämförelse mellan bästsäljande Epson 3LCD-projektorer och bästsäljande DLP-projektorer med ett chip, baserat på NPD:s försäljningsuppgifter för maj 2017–april 2018. 2) Baserat på filmvisning i genomsnitt 1 h 45 min om dagen med lampan i miljöläge.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023