Sidan innehåller annonslänkar

Arctic Liquid Freezer II - 360mm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Arctic Liquid Freezer IINästa generation Liquid Freezer från Arctic Cooling är här och erbjuder en rad nyheter. Pump och block är ombyggt från grunden för att erbjuda en tyst och effektiv pump som styr sin hastighet beroende på belastning och värmeutveckling.

Den aktiva kylaren för ditt moderkorts VRM hjälper till med att hålla dem kalla för bättre överklockning.Enastående prestandaAllt-i-ett-kylaren hanterar hela kylbehovet – även för de mest kraftfulla processorerna från Intel och AMD. Den presterar utan ansträngning när över 200 W värme ska avledas, det är därför din CPU kan hållas sval även vid extrem överklockning.

Liquid Freezer II har stora fördelar, både gällande prestanda och ljudnivå.Effektiv, egenutvecklad pumpArctic har gjort stora ansträngningar för att utveckla vattenpumpen. Resultatet? Kraftigt minskad humming och högre effektivitet.

Liksom de andra komponenterna är pumpen även den PWM-styrd. Detta leder till en betydligt lägre ljudnivå vid låg och typisk belastning och medför även en lägre strömförbrukning.Radiator i premiumkvalitetKylaren förlitar sig på 38 mm tjocka radiatorer med täta fenor, vilket innebär att en större mängd vatten kan användas i kretsen och därmed öka kylytan avsevärt.

Vatten har en mycket högre värmekapacitet än aluminium eller koppar och leder till en upp till 5 ° C lägre temperaturökning, som dessutom tar längre tid.Smidiga VRM-fläktarFläktarna, som har en diameter på 120 mm vardera, är PWM-styrda och kyler effektivt (och nästan ohörbart) ner både sockelområdet och spänningsomvandlare med upp till 15 °C. Detta är särskilt effektivt i överklockningsscenarier med otillräcklig VRM-kylning eller i chassin med dåligt luftflöde, där fläktarna möjliggör kontinuerligt hög belastning.

Fläktarna kan även stängas av helt vid behov.Högkvalitativa slangar med integrerad kabelhanteringDen fiberförstärkta, långa EPDM-slangen i Liquid Freezer II möjliggör installation även i större chassin och förhindrar effektivt att kylvätskan avdunstar, så du slipper fylla på vattenkylsystemet. Tack vare kylarens smarta kabeldragning kan både RGB- och PWM-kablarna till fläktarna döljas, vilket gör hanteringen av kablar mycket enkel, precis som installationen.Kompabilitet Intel17001200115X2011-3 (Square ILM)2066 (Square ILM)Kompabilitet AMDAM5AM4 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024