AC med värmefunktion 37m² | UltraSilence | Med värmefunktion | Lyfco

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Portabel AC - luftkonditionering för 37m² Portabel AC i snygg design på 2640W (ca 9000 BTU) kyleffekt som drivs av kompressor. Kyler upp till 37m² yta.

Perfekt för att kyla en mindre lägenhet eller några rum i ett hus under varma sommardagar. ACn är helautomatisk, vilket innebär att du bara ställer in önskad temperatur så sköter luftkonditioneringen resten.

ACn kan styras med den medföljande fjärrkontrollen eller via den tydliga LED-displayen med touch-knappar. Denna modell har det miljövänliga, giftfria köldmediet R290 (propan) som inte har någon skadlig inverkan på ozonlagret (ODP), en försumbar växthuseffekt (GWP) och dess användning ökar över hela världen just pga dess höga prestanda och låga miljöpåverkan.

På grund av sina effektiva energiegenskaper är R290 mycket lämpligt att använda som köldmedium för den här typen av enhet. Mer funktioner på populär modell Denna modell (OL-BKYR26-A4A2) är samma som Portabel AC KY26-A4 vilken topptestats till 4 plus i Aftonbladets test, men denna modell har några ytterligare praktiska funktioner.

Skillnaden är att OL-BKYR26-A4A2 är extrautrustad med värmefunktion. I övrigt är det exakt samma modell.

Utvecklad för den skandinaviska marknaden med uppvärmningsfunktion Denna AC är särskilt utvecklad för den skandinaviska marknaden, och går att ställa in på uppvärmning med en kapacitet på 2200W (7500BTU) och ett COP på 2,5. Uppvärmningsfunktionen gör att du kan använda ACn som en energisparande luftvärmepump på vintern, vilket gör att du kan ha nytta av produkten under hela året.

Självförångande system Denna AC har ett självförångande system som använder det uppsamlade vattnet för att kyla kondensatorslingan och ge bättre prestanda. Kondensvattnet förångas vid kondensatorn och evakueras via utloppsslangen.

Vid kontinuerlig drift ska dräneringsslangen anslutas till enheten. Med hjälp av gravitationen kan kondensvatten automatiskt rinna över till en hink eller till ett avlopp.

Extremt tystgående portabel luftkonditionering med UltraSilence-teknik Detta är en nyutvecklad AC med UltraSilence-teknik vilket gör att den är bland de tystaste luftkonditioneringarna på marknaden i denna storleksklass. Vid maxeffekt uppkommer ljudnivån endast till 58dB(A) vilket gör att ACn passar bra i utrymmen där man vill undvika hög ljudnivå, t.ex i sovrummet.

Observera att ljudnivå anges i två olika mätningar - ljudtrycksnivå samt ljudeffektnivå. Ljudtrycksnivån (dB(A) som anges här, är den ljudnivå som örat uppfattar i ett standard-inrett rum med möbler.

Ljudeffektnivå är den nivå som anges i energidekalerna. Ljudeffektnivån mäts i ett helt kalt, ljudisolerat rum utan någon som helst ljuddämpning.

Många tänker inte på att ett par dB har mycket stor betydelse i bullernivå, då dB-skalan inte är linjär utan logaritmisk. En decibel-ökning på blott 3dB motsvarar att ljudstyrkan är dubbelt så hög.

En skillnad på 10dB innebär hela 10 gånger högre ljudnivå. Så med andra ord - en luftkonditionering som har ljudnivån 65dB låter lika mycket som 10 stycken luftkonditioneringar med 58dB i ljudnivå! Energiklass A Denna produkt har energiklass A med EER 2.61 och även energiklass A i uppvärmningsläge med COP 2,4

Enkel installation Kan placeras direkt mot ett fönster, eller placeras fristående och kopplas med medföljande ventilationsrör och genomföring till hål genom vägg eller fönster. Många funktioner - Värmefunktion.

- 4 hjul som gör den lätt att flytta. - 2 kylsteg - Tidsstyrning (så att du kan fördröja starten upp till 24 timmar) - Löstagbart filter - Fjärrkontroll - Touch-panel - LED display Detta ingår - Ventilationsrör samt montering mot vägg - Dockningsanslutning för fönsterplacering - Fjärrkontroll - Svensk bruksanvisning Att tänka på gällande kyleffekt och kvadratyta Kyleffekten på en AC anges i watt eller i BTU.

Hur stor yta ACn har kapacitet att kyla beror på hur många watt kyleffekt den har. En bra riktlinje är att det för att kyla en kvadratmeter krävs 70W.

Så en AC som denna på 2640W kyler en yta på ca 37m². Det medföljer ingen WiFi-modul, men ACn är förberedd för WiFi.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024