Poolrobot Raptor Classic med LED-belysning | Lyfco

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Poolrobot med LED-belysning - Raptor Classic Poolrobot Raptor Classic är en väggående, otroligt användarvänlig poolrobot som lämpar sig för att rengöra pooler med en bottenarea på upp till 200 m². Roboten har mycket hög sugkraft (20 000 liter/timme), och är lätt att tömma på smuts som fastnat i filtret.

Filtret har en täthet på 180 µm. Det här är produkten som kommer bli din bästa vän och högra hand under poolsäsongen! Hög rengörningskapacitet Raptor Classic har trots det attraktiva priset ett vattenflöde (rengörningskapacitet) på hela 20 m³/tim (20 000 liter/tim)

Det höga vattenflödet/sugkraften gör att betydligt mer smuts kan sugas upp, samt även alger och smuts som sitter hårdare fast. Många poolrobotar i denna prisklass har avsevärt lägre sugkraft.

Vissa modeller endast 2-3 m³/tim, med kraftigt reducerad rengörningsförmåga som följd. Den typen av poolrobotar är främst lämpade för barn-/lekpooler.

Många butiker som säljer billiga poolrobotar med låg kapacitet, uppger inte ens vattenflödet i produktspecifikationerna. Innovativ LED-belysning En annan innovativ funktion Raptor Classic har utrustats med är en lysande LED-bar runt robotkroppen.

Det gör att roboten kommer att belysa din pool när mörkret faller. Det är pricken över iet som ger din pool, och området runt poolen, en otroligt mysig och varm känsla.

Rengör väggar, golv och vattenlinje Poolrobot Raptor Classic sköter om hela din pool och rengör både botten och väggar, samt vattenlinjen. Den har 3 olika arbetscykler (2/3/4 tim) så att du själv kan ställa in och bestämma var och hur du vill att roboten ska jobba beroende på t ex smutsnivå och poolstorlek.

Självklart har roboten sensorer som gör att den aldrig går över poolkanten. Classic-modellen har även utrustats med PVC Spike brush som gör att botten och väggarna skrubbas rena för effektiv rengöring.

Raptor Classic lämpar sig väl för både ovanmarkpooler och nedgrävda pooler. Den klarar av pooler i alla former (rektangulära, runda och ovala etc.) Specifikationer Medföljande kabellängd 18 meter Filterkapacitet 20 000 liter/timme Filtertäthet 180 µm Effekt 200 W Antal rengörningsprogram 3 Rörelsehastighet 12.5 m/min Ljusstyrka LED 4W Övrigt Bruksanvisning på svenska.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024