Sidan innehåller annonslänkar

Poolrobot Optimus Pro | Lyfco

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Väggående poolrobot med Bluetooth - Optimus Pro Poolrobot Optimus Pro är en väggående poolrobot med bluetooth-stöd som lämpar sig väl för olika sorters pooler. Roboten passar bra för att rengöra pooler med en bottenarea på upp till 130 m².

Roboten har mycket hög sugkraft (16 000 liter/timme), och är lätt att tömma på smuts som fastnat i filtret. Filtret har en täthet på 180 µm.

Den här produkten kommer bli din bästa vän och högra hand under poolsäsongen! Hög rengörningskapacitet Poolrobot Optimus Pro har trots det attraktiva priset ett vattenflöde (rengörningskapacitet) på hela 16 m³/tim (16 000 liter/tim) Det höga vattenflödet/sugkraften gör att betydligt mer smuts kan sugas upp, samt även alger och smuts som sitter hårdare fast.

Det ingår 2 stycken filter till poolroboten som går att ta ut för smidig rengöring. Många poolrobotar i denna prisklass har avsevärt lägre sugkraft.

Vissa modeller endast 2-3 m³/tim, med kraftigt reducerad rengörningsförmåga som följd. Den typen av poolrobotar är främst lämpade för barn-/lekpooler.

Många butiker som säljer billiga poolrobotar med låg kapacitet, uppger inte ens vattenflödet i produktspecifikationerna. Rengör väggar, golv och vattenlinje Poolrobot Optimus Pro sköter om hela din pool och rengör både botten och väggar, samt vattenlinjen.

Poolroboten styrs enkelt från kontrollen där ni kan välja mellan olika program. Men du kan förstås själv ställa in och bestämma var du vill att roboten ska jobba, så att den t ex bara tvättar väggar eller golv.

Självklart har roboten sensorer som gör att den aldrig går över poolkanten. Lägsta pris utan mellanhänder Denna poolrobot från samma fabrik säljs även i annat varumärke i Sverige, men eftersom Outl1 köper in direkt från fabrik utan mellanhänder, kan vi hålla ett lägre pris mot dig som kund.

Optimus Pro poolrobot har bluetooth-anslutning, vilket gör att du även kan styra den enkelt och lättillgängligt via en app i mobilen (Android/iPhone). Specifikationer Medföljande kabellängd 15 meter Filterkapacitet 16 000 liter/timme Filtertäthet 180 µm Antal rengörningsprogram 3 Max pooldjup 2 meter .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024