Aqua Sweeper automatisk pooldammsugare | Bestway (58628)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aqua Sweeper automatisk pooldammsugare från Bestway Aqua Sweeper från Bestway är en pooldammsugare som gör det otroligt enkelt att hålla poolen ren och fräsch. Denna poolrengörare består av en patenterad konstruktion som är speciellt framtagen och utformad för ovanmarkpooler upp till 6,7 m som har filterpumpar med en flödeshastighet på minst 3 785 L/timme samt sandfilterpumpar på minst 3028 L/timme.

Har din pool en kraftigare motorpump reglerar en justerbar tryckregulator vattenflödet. Med denna poolrengörare behöver du inte längre lägga ner åtskilliga timmar på poolrengöring utan kan ägna tiden åt att njuta av solen istället! Enkel att använda Aqua Sweepern är väldigt enkel att använda

Du ansluter den enkelt till filterpumpen och sedan startas den automatiskt när pumpen sätts igång och gör hela jobbet åt dig! Produkten är mycket tystgående och rengör effektivt och snabbt hela poolen Dess unika integrerade förfilter samlar upp skräp, löv och sand innan det når poolens filter vilket förlänger livslängden på poolfiltret samtidigt som du får en skinande ren pool.

Sladd och kontakter medföljer När du köper denna poolrengörare medföljer en 7,5 m lång sladd samt kontakter som är kompatibla med alla pooler från Bestway. - Innehåll 1 Aqua Sweeper - Bestways artikelnummer 58628 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024