Sidan innehåller annonslänkar

Bestway stålväggspool 6,1x3,6m - 1,2m djup | Hydrium Pool set (56369)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hydrium oval stålväggpool från Bestway - 6,1 x 3,6 (56369) Har du drömt om en egen pool att svalka dig i under varma sommardagar, men vill slippa allt krångel med bygglov, konstruktion och installation? Då är denna praktiska ovanjordspool från Bestway det optimala valet. Med Hydrium kan du njuta av samma lyx som en markpool när det kommer till storlek och användning, men undvik allt krångel.

Med sin välproportionerade storlek på 6,1 x 3,6 m finns det gott om plats för bad och lek. Poolen är 1,2 m djup.

Hydrium kommer i en diskret design som ser bra ut i trädgårdar och är mycket enkel att installera. Inga verktyg krävs! Inbyggd pool med material av hög kvalitet Poolen är designad för att stå ute året runt och består av extra starka korrosionsbeständiga galvaniserade stålväggar med en extra kraftig färgbeläggning och en unik hårdstålkonstruktion längs poolen som ger extra stöd och ser till att din pool håller säsongen efter säsong

Tack vare konstruktionen kan du enkelt bygga in poolen till din terrass eller solterrass och få samma lyxiga känsla som en markpool. Denna ovala modell av Hydrium är också utrustad med ytterligare triangulära stöd på båda sidor av ramen för extra stabilitet.

Inuti är poolen fodrad med PVC-tyg med UV-skydd som skyddar mot solens strålar och en integrerad skummare som håller poolen fri från skräp. När poolen inte används håller du vattnet fräscht med det medföljande poolskyddet.

Du monterar poolen enkelt på en plan yta i trädgården, och ett bottenskydd för användning under poolen ingår. Utrustad med sandfilterpump och Chem Connect dispenser Poolen är försedd med en sandfilterpump som har ett flöde på 5678 liter/timme.

Den används till pooler som rymmer 1100-42300 liter och har en tålig och rostfri filtertank. Den medföljande Chem Connect dispenser™ håller vattnet rent och fräscht genom att tillföra en stabil nivå av klor som är jämnt fördelad och ger en korrekt kemisk balans.

Stege för säker användning När det kommer till barn och vatten är säkerheten det viktigaste. Det är därför som Hydrium kommer med en säkerhetsstege gjord av en solid, rostbeständig metallram, som kan låsas i upprätt läge för att förhindra att barn klättrar i poolen utan tillsyn.

Poolen har en avloppsventil med flödeskontroll som gör det snabbt och enkelt att tömma vattnet när det inte används, om så önskas. - Vattenkapacitet (90%) 19 929 liter- Ingår Pool, sandfilterpump, säkerhetsstege, poolskydd, bottenlock, ChemConnect™ dispenser- Bestways artikelnummer 56586 .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024