Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark 9,6x4,9m - 132cm djup | Power Steel (56623)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stor ovanmarkpool Bestway Power Steel Rectangular - 9,6x4,9 m (56623) Vill du slippa krångel med bygglov, bygge och all annan installation som en riktig, grävd pool kräver? Men ändå vill du inte kompromissa med poolens storlek och användningsområde? Då är det här den lösning du söker! Denna ovanmarkspool från Bestway är tillverkad i Tritech™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet Den rektangulära formen ger gott om utrymme för simning och lek.

Dessutom är poolen otroligt enkel att installera och har en diskret, sofistikerad design som förgyller din trädgård. Insidan av poolduken har ett dekorativt mosaiktryck.

Detta är vår största ovanmarkspool, med en enorm storlek. Poolen är hela 9,6 m lång, 4,9 m bred och har ett djup på hela 1,3 m.

Poolen rymmer 52 kubikmeter vatten! Poolen levereras komplett med sandfilterpump, poolöverdrag samt säkerhetsstege Sandfilterpump med korrosionsbeständig filtertank Den medföljande sandfilterpumpen har en vattenflödeshastighet på 7571 liter/tim och har en inbyggd timer som låter dig ställa in en automatiserad arbetsperiod.

Pumpen har en 6-positionsventil och en lättläst tryckmätare som ger dig god kontroll av filtret och pumpens kondition. Den medföljande ChemConnect™ dispensern upprätthåller och tillhandahåller ett rent och hälsosamt poolvatten.

Dispensern bibehåller en stabil klornivå som krävs för att poolen ska hålla rätt kemisk balans. Pumpen har även en filtreringskorg som fångar upp större partiklar och smuts så som löv, hår och annat skräp.

Detta filter skyddar din pumps impeller, vilket ökar livslängden på pumpen avsevärt. Sandfilterpumpen är anpassad för pooler med en storlek på 1100-54500 liter och fungerar med normal, konventionell sand eller med Bestways högeffektiva Polysphere™ produkt.

Observera att sand ej ingår. Stadig och lättmonterad konstruktion Ovanmarkspoolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården.

Poolens ram består av högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion. Ramen byggs ihop enligt anvisningarna och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Tack vare den stadiga konstruktionen så kan den översta ramen användas som ett robust räcke att hålla sig i för både barn och vuxna

Säkerhetsstegen är byggd med en rostbeständig, robust metallram och kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn kan klättra i poolen utan övervakning. Ovanmarkpoolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar.

En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår. På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024