Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark 6,4x2,74m - 132cm djup | Power Steel (5611Z)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Power Steel rektangulär ovanmarkpool från Bestway - 6,40 x 2,74 m (5611Z) Har du drömt om en egen pool att kunna svalka dig i under varma sommardagar men vill slippa allt krångel med bygglov, bygge och installation? Då är denna ovanmarkpool från Bestway det optimala valet. Med Power Steel kan du njuta av samma lyx som en nedgrävd pool när det kommer till storlek och användningsområde men slipper allt det krångliga.

Poolen är väldigt enkel att installera och kräver inga verktyg. Den rektangulära formen gör att det finns gott om utrymme för simning och lek.

Power Steel kommer i en diskret design med ett snyggt moasikprint på innerduken. Poolen är 6,40 m lång, 2,74 m bred och har ett djup på hela 1,32 m.

Poolen är tillverkad i tålig Tritech™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet. När poolen inte används håller du vattnet fräscht och fritt från skräp med hjälp av medföljande poolöverdrag.

Filterpump med antibakteriella egenskaper Filterpumpen har en flödeshastighet på 5 678 liter/tim och är anpassad för pooler med en storlek på 1100-31700 liter. Med filterpumpen följer också en utbytbar antimikrobiell filterpatron som kontrollerar bakterietillväxten och en Chem Connect-dispenser.

Filterpatronen ger optimal prestanda under 2 veckors användning. Patronen är enkel att rengöra och för att behålla maximal prestanda rekommenderas rengöring av patronen varannan vecka.

Observera att dessa filterpatroner inte ersätter regelbunden användning av underhåll med klor. Dispensern håller vattnet rent och fräscht genom att tillföra en stabil nivå av klor som fördelas jämnt och ger en korrekt kemisk balans.

Stadig och lättmonterad konstruktion Du monterar enkelt ovanmarkpoolen på en plan yta i trädgården. Ramen består av en högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion och är utrustad med ett Seal & Lock-system för säkra röranslutningar.

Ramen byggs ihop enligt anvisningar och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Tack vare den stadiga konstruktionen så kan den översta ramen användas som ett robust räcke att hålla sig i för både barn och vuxna Poolen kommer med en säkerhetsstege som är tillverkad i robust, rostbeständig metallram och kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn klättrar i poolen utan övervakning.

Poolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar. En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Vattenkapacitet (90%) 19 281 liter- Innehåll Pool, filterpump, säkerhetsstege, poolöverdrag, ChemConnect™-dispenser- Bestways artikelnummer 5611Z .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024