Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark 5,5x2,7m - 122cm djup | Power Steel (56465)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ovanmarkpool Bestway Power Steel Rectangular - 5,5x2,7 m (56465) Vill du slippa krångel med bygglov, bygge och all annan installation som en riktig, grävd pool kräver? Men ändå vill du inte kompromissa med poolens storlek och användningsområde? Då är det här den lösning du söker! Denna ovanmarkpool från Bestway är tillverkad i Tritech™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet Den rektangulära formen ger gott om utrymme för simning och lek.

Dessutom är poolen otroligt enkel att installera och har en diskret, sofistikerad design som förgyller din trädgård. Insidan av poolduken har ett dekorativt mosaiktryck.

Ovanmarkpoolen är hela 549 cm lång, 274 cm bred och har ett djup på 122 cm. Poolen levereras komplett med filterpump-paket, poolöverdrag samt säkerhetsstege.

Filterpump med antibakteriella egenskaper Filterpumpen har en vattenflödeshastighet på 5678 liter/tim och är anpassad för pooler med en storlek på 1100-31700 liter. Filtren är lätta att göra rent och för att behålla maximal prestanda rekommenderas rengöring av filtret varannan vecka.

Stadig och lättmonterad konstruktion Ovanmarkpoolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården. Poolens ram består av högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion.

Ramen byggs ihop enligt anvisningarna och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Tack vare den stadiga konstruktionen så kan den översta ramen användas som ett robust räcke att hålla sig i för både barn och vuxna Säkerhetsstegen är byggd med en rostbeständig, robust metallram och kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn kan klättra i poolen utan övervakning.

Poolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar. En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Uppmonterad storlek Längd 549 cm, bredd 274 cm, djup 122 cm - Vattenkapacitet (90%) 14812 liter - Bestways artikelnummer 56465 Presentationsvideo av ovanmarkspooler från Bestway .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024