Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark Ø5,49m - 1,32m djup | Steel Pro MAX (561FJ)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ovanmarkpool Bestway Steel Pro MAX - 5,49 meter (561FJ) Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha en svalkande pool i trädgården men utan allt krångel med bygglov, bygge och all annan installation som kommer med en riktig pool. Denna pool från Bestway är tillverkad i DuraPlus™, ett extremt slitstarkt 3-lagers material förstärkt för styrka och punkteringsmotstånd.

DuraPlus är 15 % mer rivtålig, 33 % mer töjningsbeständig och 83 % mer punkteringsbeständig än vanlig PVC, vilket säkerställer att din pool håller sommar efter sommar. Ovanmarkpoolen är 549 cm i diameter och har ett djup på 132 cm.

Ovanmarkpoolen levereras komplett med filterpump-paket. Filterpumpen har en vattenflödeshastighet på 5 678 liter/tim.

Med filterpumpen följer också en utbytbar filterpatron som är lätt att göra rent. Med i poolsetet följer även en stege och ett poolskydd.

Stadig och lättmonterad konstruktion Poolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården. Den hållbara poolramen är konstruerad med korrosionsbeständigt stål för att säkerställa stabilitet och livslängd.

ClickConnect System™-ramen gör det enkelt att installera poolen utan extra verktyg eller tillbehör. Klicka snabbt fast varje stycke och få en säker och stark anslutning.

Ramanslutningarna förhindrar också metall-till-metall-kontakt för att säkerställa korrosions- och rostbeständighet. Tack vare den stadiga konstruktionen kan den översta ramen användas som ett robust räcke att hålla sig i för både barn och vuxna.

Ovanmarkpoolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar. En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Uppmonterad storlek Längd 549 cm, bredd 549 cm, djup 132 cm - Vattenkapacitet (90%) 26 000 liter - Bestways artikelnummer 561FJ .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024