Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark 4,3x2,5m - 1m djup | Power Steel Oval (56620)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ovanmarkpool Bestway Power Steel Oval - 4,3 x 2,5 m (56620) Vill du slippa krångel med bygglov, bygge och all annan installation som en riktig, grävd pool kräver? Men ändå vill du inte kompromissa med poolens storlek och användningsområde? Då är det här den lösning du söker! Denna pool från Bestway är tillverkad i Tritech™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet Den ovala formen ger gott om utrymme för simning och lek.

Dessutom är poolen otroligt enkel att installera och har en diskret, sofistikerad design som förgyller din trädgård. Insidan av poolduken har ett dekorativt mosaiktryck.

Ovanmarkpoolen är hela 4,3 m lång, 2,50 m bred och har ett djup på 1 m. Poolen levereras komplett med filterpump-paket samt säkerhetsstege.

Filterpump med antibakteriella egenskaper Filterpumpen har en vattenflödeshastighet på 2006 liter/tim och är anpassad för pooler med en storlek på 1100-14 300 liter. Med filterpumpen följer också två utbytbara antimikrobiella filterpatroner som kontrollerar bakterietillväxten i enlighet med standarden SS-ISO 22196 (mätning av antibakteriell aktivitet på plastytor och andra icke-porösa ytor).

Dessa filterpatroner ger optimal prestanda under 2 veckors användning. Patronerna är lätta att göra rent och alternera mellan.

För att behålla maximal prestanda rekommenderas rengöring av patronen varannan vecka. Observera att dessa filterpatroner inte ersätter regelbunden användning av underhåll med klor.

Stadig och lättmonterad konstruktion Poolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården. Poolens ram består av högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion.

Ramen byggs ihop enligt anvisningarna och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Tack vare den stadiga konstruktionen så kan den översta ramen användas som ett robust räcke att hålla sig i för både barn och vuxna Säkerhetsstegen är byggd med en rostbeständig, robust metallram och kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn kan klättra i poolen utan övervakning.

Ovanmarkpoolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar. En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Uppmonterad storlek Längd 427 cm, bredd 250 cm, djup 100 cm - Vattenkapacitet (90 %) 7 250 liter - Bestways artikelnummer 56620 Presentationsvideo av ovanmarkspooler från Bestway .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024