Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark Ø4,3m - 84cm djup | Steel Pro MAX (56595)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ovanmarkpool Bestway Steel Pro MAX - 4,3 meter (56595) Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha en svalkande pool i trädgården men utan allt krångel med bygglov, bygge och all annan installation som kommer med en riktig pool. Denna pool från Bestway är tillverkad i Tritech™, ett 3-arksförstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet.

Insidan av poolduken har ett dekorativt mosaiktryck. Ovanmarkpoolen är 427 cm i diameter och har ett djup på 84 cm.

Ovanmarkpoolen levereras komplett med filterpump-paket. Filterpumpen har en vattenflödeshastighet på 2006 liter/tim och är anpassad för pooler med en storlek på 1100-14300 liter.

Med filterpumpen följer också två stycken utbytbara filterpatroner som är lätta att göra rent och alternera mellan. Stadig och lättmonterad konstruktion Poolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården.

Poolens ram består av högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion. Ramen byggs ihop enligt anvisningarna och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Tack vare den stadiga konstruktionen kan den översta ramen användas som ett robust räcke att hålla sig i för både barn och vuxna

Ovanmarkpoolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar. En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Uppmonterad storlek Längd 427 cm, bredd 427 cm, djup 84 cm - Vattenkapacitet (90%) 10 220 liter - Bestways artikelnummer 56595 Presentationsvideo av ovanmarkspooler från Bestway .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024