Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark Ø3,6m - 122cm djup | Steel Pro MAX (56420)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bestway Steel Pro MAX ovanmarkpool - 3,6 meter (56420) Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha en svalkande pool i trädgården men utan allt krångel med bygglov, bygge och all annan installation som kommer med en riktig pool. Ovanmarkpoolen är 366 cm i diameter och har ett djup på hela 122 cm.

Poolen levereras komplett med filterpump-paket samt säkerhetsstege. Filterpumpen har en vattenflödeshastighet på 2006 liter/tim och är anpassad för ovanmarkpooler med en storlek på 1100-14300 liter.

Med filterpumpen följer också två stycken utbytbara filterpatroner som är lätta att göra rent och alternera mellan. Poolöverdrag medföljer Med poolen följer även ett poolöverdrag som du enkelt trär över poolen när den inte används.

På så sätt håller du poolen fri från löv och annat smuts som kan blåsa ner i den. Stadig och lättmonterad konstruktion Poolen är tillverkad i tålig DuraPlus™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet.

Du monterar enkelt ovanmarkpoolen på en plan yta i trädgården. Ramen består av en högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion.

Tillsammans med ett FrameLink-system, som är specialgjutna förstärkta T-anslutningar för att förhindra korrosion av metall, får du en pool som håller i många år. Ramen byggs ihop enligt anvisningar och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Säkerhetsstegen är byggd med en rostbeständig, robust metallram och kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn kan klättra i poolen utan övervakning

Poolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar. En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Uppmonterad storlek Längd 366 cm, bredd 366 cm, djup 122 cm - Vattenkapacitet (90%) 10250 liter - Bestways artikelnummer 56420 Presentationsvideo av ovanmarkspooler från Bestway .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024