Sidan innehåller annonslänkar

Bestway pool ovan mark Ø3,66m - 1m djup | Steel Pro MAX (56418)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ovanmarkpool Steel Pro MAX 3,66 meter i diameter från Bestway Har du drömt om en egen pool att kunna svalka dig i under varma sommardagar men vill slippa allt krångel med bygglov, bygge och installation? Då är denna ovanmarkpool från Bestway det optimala valet. Med Steel Pro MAX kan du njuta av samma lyx som en nedgrävd pool när det kommer till storlek och användningsområde men slipper allt det krångliga.

Dess diameter är 3,66 m och djupet är 1 m. Poolen kommer i en diskret design med ett snyggt prismatiskt stenmönster på innerduken som ger en djup blå färg.

Du monterar poolen på endast 20 minuter. Inga verktyg behövs! Högkvalitativa material för lång hållbarhet Poolen är tillverkad i tålig DuraPlus™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet

Du monterar enkelt ovanmarkpoolen på en plan yta i trädgården. Ramen består av en högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion.

Tillsammans med ett FrameLink-system, som är specialgjutna förstärkta T-anslutningar för att förhindra korrosion av metall, får du en pool som håller i många år. Ramen byggs ihop enligt anvisningar och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Filterpump ingår En filterpump ingår när du köper denna pool

Filterpumpen har en flödeshastighet på 2 006 liter/tim. Med filterpumpen följer också en utbytbar filterpatron som kontrollerar bakterietillväxten.

Filterpatronen ger optimal prestanda under 2 veckors användning. Patronen är enkel att rengöra och för att behålla maximal prestanda rekommenderas rengöring av patronen varannan vecka.

Observera att dessa filterpatroner inte ersätter regelbundet underhåll med klor. Poolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar.

En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår. På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar.

Stege för säker användning När det kommer till barn och vatten är säkerheten det viktigaste. Därför kommer denna pool med en säkerhetsstege som är tillverkad i robust, rostbeständig metallram och som kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn klättrar i poolen utan övervakning.

Poolen har en dräneringsventil med flödeskontroll som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet när den inte används om du önskar. Innehåll En pool, filterpump (58383), säkerhetsstege (58330), en filterpatron typ II (58094) Uppmonterad storlek 366 x 366 x 100 cm Vattenkapacitet (90 %) 9 150 liter Bestways artikelnummer 56418 .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024