Bestway ovanmarkspool-paket 4x2m - 81cm djup | Steel Pro (56424)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bestway Steel Pro ovanmarkpool - 4x2 meter Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha en svalkande pool i trädgården men utan allt krångel med bygglov, bygge och all annan installation som kommer med en riktig pool. Denna pool från Bestway är tillverkad i Tritech ™, ett 3-arksförstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet.

Poolen är 4 x 2,1 meter stor och 81 cm djup. Ovanmarkpoolen levereras komplett med filterpump-paket.

Filterpumpen har en vattenflödeshastighet på 1249 liter/tim och är anpassad för pooler med en storlek på 1100-8300 liter. Med filterpumpen följer också två stycken utbytbara filterpatroner som är lätta att göra rent och alternera mellan.

Stadig och lättmonterad konstruktion Ovanmarkpoolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården. Poolens ram består av högkvalitativ, korrosionsbeständig stålram som ger en stabil och hållbar konstruktion.

Ramen byggs ihop enligt anvisningarna och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Poolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Uppmonterad storlek Längd 400 cm, bredd 211 cm, djup 81 cm - Vattenkapacitet (90 %) 5 700 liter - Bestways artikelnummer 56424 Presentationsvideo av ovanmarkspooler från Bestway .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024