Bestway ovanmarkspool-paket Ø3m - 76cm djup | Steel Pro MAX (56408)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bestway Steel Pro MAX ovanmarkpool - 3 meter (56408) Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha en svalkande pool i trädgården men utan allt krångel med bygglov, bygge och all annan installation som kommer med en riktig pool. Denna pool från Bestway är tillverkad i Tritech ™, ett 3-arksförstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet.

Insidan av poolduken har ett dekorativt mosaiktryck. Ovanmarkpoolen är 305 cm i diameter och har ett djup på 76 cm.

Poolen levereras komplett med filterpump-paket. Filterpumpen har en vattenflödeshastighet på 1249 liter/tim och är anpassad för ovanmarkpooler med en storlek på 1100-8300 liter.

Med filterpumpen följer också två stycken utbytbara filterpatroner som är lätta att göra rent och alternera mellan. Stadig och lättmonterad konstruktion Poolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården.

Den tåliga stålramen är utrustad med Bestways FrameLink System™ för en stabil och säker ramanslutning. Ramkontakterna är också specialgjutna T-kontakter som förhindrar metall-på-metall-kontakt för att säkerställa korrosions- och rostbeständighet.

Det robusta DuraPlus™-fodret är tillverkat av ett extremt hållbart 3-lagers material som är förstärkt för högsta möjliga slitstyrka och punkteringsmotstånd. DuraPlus är 15 % mer rivtålig, 33 % mer sträcktålig och 83 % mer punkteringsbeständig än vanlig PVC, vilket säkerställer att din pool håller sommar efter sommar.

Ramen byggs ihop enligt anvisningarna och sedan är det bara att trä i poolduken och börja fylla upp poolen! Poolen har en dräneringsventil som gör att du snabbt och enkelt kan tömma ur vattnet och fälla ihop poolen igen när den inte används om du önskar En ventil för att koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang ingår.

På så sätt kan du leda bort vattnet dit du önskar. - Uppmonterad storlek Längd 305 cm, bredd 305 cm, djup 76 cm - Vattenkapacitet (90%) 4678 liter - Bestways artikelnummer 56408 .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024