Sidan innehåller annonslänkar

Playstation 5 - DualSense Edge - Vit

Beställ Playstation 5 - DualSense Edge - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Playstation 5 - DualSense Edge - Vit inom kategorin PlayStation 5.

Produktinformation

Den trådlösa handkontrollen DualSense Edge™Bli en vassare spelare än någonsin genom att skräddarsy kontrollschemat efter just din unika spelstil.Fullända ditt spelande™Den trådlösa handkontrollen DualSense Edge är framtagen med hög prestanda och stora anpassningsmöjligheter i fokus och låter dig skapa dina helt egna spelupplevelser.Fullt anpassningsbara kontrollschemanSkräddarsy inställningarna och gör den trådlösa DualSense Edge-handkontrollen helt unik för just dig. Utforska några av kontrollens bästa funktioner via de pulserande ikonerna nedanUtbytbara spakgreppMed tre sorters utbytbara spakgrepp känns det alltid bekvämt att spela – utan att stabiliteten eller greppet om handkontrollen försämras.Personliga kontrollprofilerLättillgängliga profilinställningar.

Tryck på Fn-knappen och alternativknappen medan du spelar för att öppna en anpassningsmeny där du kan ändra i inställningarna.Anpassningsbara knapparAnpassa layouten i dina favoritspel så att du alltid har alla handlingar där du vill ha dem. Spara knappkonfigurationerna i din spelarprofil och byt mellan dem utan att lämna spelet.Justerbara avtryckare samt justerbar spakkänslighet och vibrationsstyrkaKonfigurera spakarnas känslighet samt inaktiva områden för både spakar och avtryckare, så att dina inmatningar blir så precisa de bara kan bli.

Du kan även ställa in vibrationsstyrkan så att spelupplevelsen blir helt och hållet så som du själv vill ha den.Byt snabbt mellan kontrollprofilerNär du hittat kontrollinställningarna som passar just dig kan du spara dem i unika profiler. Du kan hoppa mellan olika profiler utan att lämna spelet, och de är alltid redo när du behöver dem.Har den trådlösa DualSense™-handkontrollens funktionerUpplev alla den trådlösa DualSense-handkontrollens funktioner, som haptisk feedback, adaptiva avtryckare, en inbyggd mikrofon, rörelsekänsliga kontroller med mera i spel som stöder det.Klassisk komfort och inre grepp med glidskyddUpplev den klassiska komforten från den ursprungliga trådlösa DualSense-handkontrollen, nu förbättrad med glidskydd på insidan av greppen.

Oslagbart till långa kvällar med enspelarspel och för komfort i intensiva tävlingsmatcher.Kompatibel med DualSense-laddningsstationenHåll två handkontroller laddade – inklusive din trådlösa DualSense Edge-handkontroll – med den smidiga DualSense-laddningsstationens klickdesign. Ute nu.Samla allt på en plats med bärväskanSamla den trådlösa DualSense Edge-handkontrollen och delarna på en och samma smidiga plats med den medföljande bärväskan.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter