Sidan innehåller annonslänkar

Plastväxthus 1,54m² | Stålram med PE-plastöverdrag

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Billigt växthus med PE-plastöverdrag Går du med odlingsdrömmar men saknar plats för ett fullstort växthus? Då är detta lilla växthus en perfekt kompromiss! Med sina behändiga mått tar det endast upp 1,54 m² och är det optimala alternativet för dig som vill ha ett enkelt och billigt växthus att börja odla i Platseffektivt & rymligt Detta lättmonterade växthus är av en något mindre modell för den lilla trädgården.

Du kan enkelt öppna upp dörren på växthusets långsida med dragkedjor, och även rulla upp den så den är fäst upptill om du inte vill att den hänger löst i öppet läge. Även de två fönstren på kortsidorna går att öppna upp för mer ljusinsläpp, dock sitter en skyddande plast kvar som UV-skydd.

Den smarta designen gör att växthuset står bra mot en vägg, vilket verkligen gör det till en platseffektiv lösning. Tillverkad med stålstomme Detta växthus har en stomme i pulverlackerat stål med en diameter på 16 mm och en tjocklek på 0,3 mm.

Skyddar mot frost och UV-strålar Överdraget är gjort av PE-plast med kvadratvikten 140 g/m². Detta skyddande fodral är UV-beständigt och skyddar dina växter från solens farliga strålar.

Denna typ av plast fungerar även som ett effektivt frostskydd när temperaturen sjunker, och håller tungt regn och hårda vindar borta. Låga priser utan mellanhänder Vi kan hålla lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder, samtidigt som vi håller låga egna marginaler.

Det gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som kund, utan att tumma på kvaliteten. Liknande växthus av samma kvalitet på material och konstruktion kostar vanligtvis 40-70 % mer i andra butiker.

Dimensioner Växthuset är något högre i framkant. Höjden framåt är 169 cm och den bakre höjden är 148 cm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024