Philips Hue White and Color Ambience Lily spotlight för utomhusbruk 3x8W / Svart / 3-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Philips Hue Outdoor Lily startkit med strömadapterSätt färg på trädgården med Hue OutdoorKontrollera din belysning på trädgårdens fram- och baksidaLilly är en av de nya utomhuslamporna med över 16 miljoner färger och alla nyanser av vitt. Ingår i Hue-familjen och dess ekosystem.

Lily är en fantastisk strålkastare som lyser upp väggar, dekorationer och växter. Ställ in scheman så att din trädgård tänds automatiskt eller aktivera geo-fence-funktionen i Hue-appen så att ljuset med automatik välkomnar dig hem.

Detta baskit är försedd med en strömadapter som du ansluter till närmaste vägguttag. Om de ska placeras nära varandra rekommenderar vi förlängningspaketet Lilly.Anslut och njut av de 16 miljoner färgerna som finns tillgängliga för att förstärka det vackra i din trädgård eller använd den mer funktionell för belysning av stigar, uppfarter eller uteplatser.Detta startkit innehåller tre armaturer samt strömadapter och kablar.Obegränsade möjligheter- Måla utomhus med 16 miljoner färger- Varva ner med hjälp av varmt eller kallt vitt ljus- Speciellt ljus för speciella tillfällenEnkel kontroll och komfort- Ställ in så att dina lampor välkomnar dig hem- Ställ in timers för din bekvämlighet- Styr det på ditt visSpeciellt utformad för din trädgård- Lätt att installera och bygga ut- Strömförsörjning ingår- Högkvalitativt aluminium- VäderbeständigtFå full kontroll från din smarta enhet med Hue bridge- Kräver en Philips Hue BridgeHue White and Color AmbianceHue White och Color Ambiance har med den senaste tekniken inom belysning en enorm potential och fantastiska möjligheter.

Du kan enkelt välja mellan 16 miljoner olika färger i Hue-appen, allt med en knapptryckning. Skapa en mysig atmosfär genom att dämpa ljuset i samma rytm som din favoritlåt.

Spara din favoritinställning så att du senare enkelt kan byta från en till en annan. När det gäller Hue-Color är det verkligen fantasin hos användaren som sätter gränserna.

Skapa den mest fantastiska upplevelsen med din egen hembelysning.FärgVälj mellan 16 miljoner olika färger i Hue-appen. Appen gör det enkelt att spara din favoritbelysningsinställning och låter dig snabbt välja mellan olika teman.

Dessa lampor tillåter du dig också att belysa din trädgård med olika nyanser av vitt ljus. Från den mer energiska dagsljusinställningen till en varmare vit, på kvällarna.SynkroniseraGenom att ansluta Hue-lamporna till Hue Bridge kommer du att uppleva en värld av möjligheter.

Integrera hela ditt ljussystem med TVn (fungerar med Philips Ambilight) eller ta spelupplevelsen till en helt ny nivå genom att ansluta ditt Philips Hue-system till en av de fantastiska tredjepartsprogrammen som finns för både iOS och Andriod.Säkerhet och komfortGenom en teknik som kallas geo-fencing kan den här ljuskällan automatiskt tändas eller släckas när du antingen kommer hem eller lämnar ditt hem. Du kan också skapa specifika eller slumpmässiga scheman som säkerställer att lampan tänds eller släcks när du inte är hemma (när du reser eller är borta på kvällen) och på så sätt ökar din hems generella säkerhet.ZigBeePhilips Hue är baserad på ZigBee.

ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.Högkvalitativt materialMed förstaklassiga material gjord i högkvalitativt metall, håller denna Hue produkt från Philips väldigt länge.

Smart belysningslösning med ett brett sortiment som fungerar i alla hushåll. Vädertålig (IP65)Den här Philips Hue-utomhusarmaturen är särskilt utformad för utomhusmiljöer och har genomgått noggranna prestandatester.

IP-klassen anges med två siffror den första hänvisar till skyddet mot damm och den andra till skyddet mot vatten. Den här armaturen är IP65-klassad, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstrålar med lågt tryck från alla håll.

IP65 är en högre nivå än IP44 och används vanligtvis för armaturer som placeras nära marken eller kräver mer skydd på grund av vissa utomhusförhållanden.Dekorativ utomhusbelysningUtomhusbelysning kan förbättra och höja utseendet på din trädgård, terrass eller uppfart. Även perfekt för kvällar med vänner och familj.

Det är därför Philips skapade myGarden, en serie dekorativa och vackra utomhusarmaturer, som kombinerar stil och funktion sömlöst. Som verkligen hjälper dig att få ut det mesta av din trädgård.EnergieffektivtBelysning från Philips sparar mycket energi jämfört med andra traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig spara pengar och minskar den negativa miljöpåverkan.LivslängdDenna utomhusbelys har en lång livslängd .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024