Philips Hue White Ambience Enrave pendellampa / Svart (inkl. dimmer switch)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Enkel smart belysningMed mjuk belysning uppåt och kraftfull belysning nedåt är pendellampan Enrave i vitt perfekt över matbordet. Använd det kallvita ljuset för läxläsning och det varmvita för att skapa en mysig middagsstämning.Oändliga möjligheter• Styr lamporna direktEnkel smart belysning• Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue Bridge• Aktivera handsfree-röststyrning• Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus• Optimerade ljusinställningar för dina dagliga behovStyr lamporna direktStyr din smarta Philips Hue-belysning direkt med Hue Dimmer Switch.

Med bara ett knapptryck kan du dimra hela hemmet eller lysa upp ett rum, tända och släcka lampor eller ställa in ljusscener.Aktivera handsfree-röststyrningPhilips Hue fungerar tillsammans med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras ihop med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Du kan styra flera ljuskällor i ett rum, eller bara en ljuskälla, med enkla röstkommandon.Optimerade ljusinställningar för dina dagliga behovAnvänd förinställda Philips Hue-ljusscener för att matcha ditt humör eller dina behov under dagen.

Börja dagen med det klara, vita ljuset från ljusscenen Få ny energi, eller varva ner med det subtila, mjuka ljuset från Koppla av. Läser du en bok i badet? Anpassa ljusinställningen för att få exakt rätt ljus.Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue BridgeLägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner.

Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup.

Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.Skapa stämning med varmvit till kallvit smart belysning Välj mellan över 50 000 nyanser av varmvitt till kallvitt ljus för att skapa den perfekta atmosfären i ditt badrum. Använd klart vitt ljus på morgonen för att få energi och för att känna dig pigg när dagen börjar, eller kombinera din kvällsrutin med ett svagt gyllene sken för att varva ner. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024