Philips Hue White Ambience Being pendellampa 33,5W / 24V / Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Enkel smart belysningMed Philips Hue White Ambience Being pendel i ditt hem styr du enkelt dina ljusbehov för varje tillfälle. Använd dimmerströmbrytaren för att ställa in rätt ljus som hjälper dig att koppla av, läsa, koncentrera dig och få ny energi.Ljus för alla tillfällen• Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar• Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer)Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan• Komplett styrning från en smart enhet med Hue Bridge• Skapa önskad stämning med varmvitt till kallt dagsljus• Styr det på ditt sätt• Smart styrning både i och utanför hemmet• Ställ in en timer för bekvämlighetens skull• Vakna och somna naturligtLjus för dina dagliga behovLjus påverkar vår sinnesstämning och vårt beteende.

Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa vardagsrutinerna till stunder som du kan njuta av. Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med ett kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ.

Behåll fokus med ett finjusterat starkt vitt ljus, eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus för ett perfekt avslut på dagen.Komplett styrning med Hue-brygganAnslut dina Philips Hue-ljuskällor till din Bridge och upplev systemets oändliga möjligheter.Styr det på ditt sättAnslut dina Philips Hue-lampor till bryggan för att utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från en smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset.

Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.Strömbrytare med dimmer (medföljer)Med den batteridrivna strömbrytaren med dimmer för Philips Hue kan du enkelt styra ljuset från dina White Ambiance-lampor.

Gå igenom de fyra olika ljusinställningarna genom att helt enkelt trycka på knappen, dimra ljuset uppåt eller nedåt och ställ in för enkel användning. Strömbrytaren med dimmer kan placeras var som helst i den lilla och eleganta dockan och inget kablage krävs.

Använd den som en fjärrkontroll eller som en strömbrytare på väggen och njut av rätt ljusinställning för alla stunder på dagen. Du kan lägga till upp till tio Hue-lampor till en strömbrytare med dimmer.Skapa önskad stämningSkapa rätt stämning för varje ögonblick och inred hemmet med ett varmvitt till kallvitt ljus.

Njut av olika stilar året om – ett klart, vitt ljus som påminner om en vårvind, ett varmvitt ljus som skiner som sommarsolen eller ett iskallt dagsljus som för tankarna till vintern.Smart styrning både i och utanför hemmetMed Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra belysningen oavsätt var du befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka lamporna innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent.

En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.Praktisk timerMed Philips Hue kan du få det att se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem.

Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig för att du har lämnat några lampor tända.

En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.Vakna och somnaMed Philips Hue kan du snabbt komma upp ur sängen och starta dagen utvilad. Ljusstyrkan ökar gradvis för att efterlikna en soluppgång och hjälper dig att vakna naturligt så du slipper vakna av det höga ljudet från en väckarklocka.

Börja dagen på rätt sätt. På kvällen hjälper det avslappnande varmvita ljuset dig att varva ner och förbereder din kropp för en god natts sömn.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024