Sidan innehåller annonslänkar

Philips Hue Fair Taklampa BT / 39W - Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Pendellampan Philips Hue White Ambiance Fair i svart lyser både uppåt och nedåt med ett varmt till kallvitt ljus. Den har även inbyggda ljusinställningar för dina dagliga rutiner.

Styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Bluetooth. Anslut till en Hue Bridge om du vill ha fler smarta ljusfunktioner.• Inbyggd LED-lampa• Bluetooth-styrning via app• Dimmer switch medföljer• Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till merKoppla ihop med en trådlös dimmerströmbrytare för enkel och trådlös styrningStyr dina Philips Hue-lampor direkt med den trådlösa dimmerströmbrytaren.

Du kan tända och släcka ljuset, växla mellan de fyra förprogrammerade ljusinställningarna och justera ljusstyrkan. Installationen är enkel och problemfri.

Allt du behöver göra är att koppla brytaren till ljuskällan och sedan placera den i hemmet. Så enkelt är det.Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appenMed Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem.

Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.Styr lamporna med din röst*Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkla röstkommandon låter dig styra flera ljuskällor i ett rum eller bara en enda lampa.Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljusDessa ljuskällor och ljusarmaturer ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus.

Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina lampor på den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov.Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behovFyra förinställda ljuslägen - Energize, Concentrate, Read, och Relax - skapade för dina dagliga behov gör din dag enklare och vackrare. De två kalla ljusinställningarna, Energize och Concentrate, hjälper dig att komma igång på morgonen eller behålla ditt fokus, medan de varmare Read och Relax hjälper dig att njuta av en bra bok eller lugna ner en stressad hjärna.Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue-bryggaLägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner.

Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024