Sidan innehåller annonslänkar

Braun Series 9 PRO+ rakapparat 9515s

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Braun Series 9 PRO+ rakapparat för långt hårSkaffa Braun Series 9 PRO+ rakapparat som omdefinierar rakning för att ge ultimat närhet och hudkomfort. Series 9 PRO+ ger en effektiv och skonsam rakning i varje drag, oavsett om det är 1, 3 eller 7 dagars skäggväxt, med 5 specialiserade ProShave-element inklusive ProLift-blad.

Få ultimat precision tack vare Precision ProTrimmer förstärkt med rostfritt stål av kirurgisk kvalitet som perfekt skär av även de längsta hårstråna, polisongerna och mustaschen. 100 % Made in Germany och byggd för att hålla varje dag i åratal med ett kraftfullt batteri som ger 60 minuter drifttid.

Torr- och våtrakning. Med laddningsstativ.Boxen innehåller1x rakapparat1x laddningsstativ1x resefodral1x laddningskabel1 x rengöringsborsteBRAUNS BÄSTA, BÄTTRE ÄN NÅGONSIN FÖRR Series 9 PRO+ omdefinierar elektrisk rakning för att säkerställa ultimat närhet, hudkomfort och precisionOAVSETT OM DU HAR ETT 1-, 3- ELLER 7-DAGARSSKÄGG 5 perfekt synkroniserade skärelement ger exceptionell effektivitet och hudkomfort i varje drag, även på de längsta och knepigaste hårstrånaOPTIMAL PRECISION ÄVEN I SVÅRÅTKOMLIGA OMRÅDEN Inbyggd precisionstrimmer, förstärkt med kirurgiskt stål, ger maximal skäreffekt även på mustasch, polisonger och under näsanBYGGD FÖR ATT HÅLLA I ÅR 100 % Made in Germany.

100 % vattentät. 60 minuters drifttid med kraftfullt litiumjonbatteri.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Personvård från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Philips Shaver Series 8000 S8697/35

Personvård från Philips

Se produkter inom Personvård från Philips.
Upp till 11% rabatt
Therabody TheraFace PRO med gel - Vit

Personvård från Therabody

Se vad Therabody har inom Personvård.
Braun IPL PL5160

Personvård från Braun

Här har vi samlat Personvård från Braun.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024