Sidan innehåller annonslänkar

Braun IPL PL3230

Jämför produkt Braun IPL PL3230 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Braun IPL PL3230 i kategorin Personvård här hos oss.

Produktinformation

•Permanent synligt minskad hårväxt på bara 3 veckorٖ (vid användning enligt rekommenderad rutin kan de individuella resultaten variera). Snabb, exakt och skonsam mot huden•Optimal kraft för alla kroppsdelar med Skin pro (SensoAdaptTM), en salongsliknande teknik som automatiskt och kontinuerligt anpassar sig efter din hudton•Blinkar upp till 100 gånger per minut för en smidig behandling och bättre hudtäckning•Skonsam mot huden tack vare ett känsligt läge som minskar ljusintensiteten för en skonsammare behandling av känsliga områden som ansikte, armhålor och bikinilinjen•Standardhuvud, precisionshuvud och breda huvuden för behandling från topp till t堖 från ben, armar, bröst och rygg till ansikte, armhålor och bikinilinjen .

Se gärna också

Braun BT7320

Uppnå den stil du vill ha utan ansträngning med Braun BT7 skäggtrimmer och hårklippare för män. Denna skäggtrimmer är vassare, snabbare och effektivare – med ett bredare skärområde för att fånga och skära av mer hår i varje drag*. Skäggtrimmern har en precisionsväljare med 39 längdinställningar, vassa, hållbara blad och Li-Ion-batteri. Tvättbart trimmerhuvud och kam.*jämfört med tidigare Braun-trimmers.Förpackningen innehåller:1 x Skäggtrimmer och hårklippare2 x Precisionskammar för skägg och hår1 x Mini-folieskärhuvud1 x Detaljtrimmerhuvud1 x Fusion Proglide1 x Påse1 x Rengöringsborste1 x Smart kontakt för laddning1 x Bruksanvisning•Vassare. Snabbare. Effektivare: Braun BT 7 har ett bredare klippområde än någon tidigare Braun-trimmer och fångar in och klipper mer hår i varje drag (jämfört med tidigare Braun-trimmers)•100 % precision och kontroll: en precisionskam med 20 % mindre plast (jämfört med tidigare Braun-trimmers) ger en enkel trimning•Ultimat precisionsverktyg: denna skäggtrimmers precisionsväljare har 39 längdinställningar i steg om 0,5 mm (från 0,5 till 20 mm). Forma, styla och finjustera ditt skägg, din mustasch, ditt getskägg eller din skäggstubb med precision•Byggd för att hålla: denna skäggtrimmer för män har vassa, hållbara blad för enkel, jämn och konsekvent skäggtrimning oavsett längd•Avancerad tysk teknik: med ett kraftfullt litiumjonbatteri som varar i 100 minuter

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Personvård

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter