Arlo Pro 3 Floodlight Trådlös Övervakningskamera

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En kraftfull ljussköld från världens första 100% trådlösastrålkastarkamera. Lys upp och filma i upp till 8 meter av din fastighet med 2K-upplösning och en strålkastare som är starkare än lyktan på en bil.

Direkt efter installation får du rörelsenotifikationer och kan livestreama videoeller välj en Arlo Secure-prenumeration (säljs separat) för att spara videoklipp i molnet. Du kan se tillbaka på dina klipp när som helsti appen. .

Produktbeskrivning

Övervakningskameror är en typ av teknologi som används för att spela in och övervaka aktivitet i olika miljöer. Dessa kameror kan användas för säkerhetssyften, övervakning av arbetsplatser, skydd mot stöld och mycket mer. De kan också användas som ett verktyg för att samla information om en viss händelse eller aktivitet.

Fördelar med övervakningskameror

  • Ökad säkerhet: Övervakningskameror kan vara en effektiv säkerhetsåtgärd för att förebygga brott och skapa en tryggare miljö.
  • Förbättrad övervakning: Kamerorna kan användas för att övervaka arbetsplatser och andra platser där det finns behov av övervakning.
  • Bevis i rättegångar: Kamerorna kan spela in händelser och användas som bevis i rättegångar.
  • Ökad produktivitet: Genom att övervaka arbetsplatser kan kamerorna bidra till ökad produktivitet och effektivitet.
  • Minskade kostnader: Övervakningskameror kan bidra till att minska kostnaderna för säkerhetspersonal och andra säkerhetsåtgärder.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Övervakningskameror utomhus från andra varumärken

Ring Floodlight Cam Pro Vit

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se vad Ring har inom Övervakningskameror utomhus.
TP-link Tapo C325WB Trådlös övervakningskamera

Övervakningskameror utomhus från TP-link

Missa inga bra priser på Övervakningskameror utomhus från TP-link.
Ubiquiti UniFi Protect G4 POE-övervakningskamera

Övervakningskameror utomhus från Ubiquiti

Se produkter inom Övervakningskameror utomhus från Ubiquiti.

Se gärna också

Ring Spotlight Cam Plus Plug-In Övervakningskamera Vit

Spotlight Cam Plus Plug-In är en trådlös övervakningskamera som ansluts till Wifi. Via app (iOS/Android) installeras enheten enkelt över nätverket samt ger tillgång till live-view. Enheten är utrustad med Colour Night Vision, högljudd siren, dubbla rörelseaktiverade LED-strålkastare samt inbyggd högtalare och mikrofon för tvåvägskommunikation. Stöd för upp till 2 Quick Release Battery Pack (medföljer ej) för smidig övergång till batteridrift vid strömbortfall. Levereras med 6 m USB-C-nätadapter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024