Sidan innehåller annonslänkar

OnePlus 10 Pro 5G / 8GB / 128GB - Volcanic Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

OnePlus 10 Pro 5GMed OnePlus 10 Pro kan du uppleva den nya generationens trippelkamera från OnePlus och Hasselblad. Samarbetet har resulterat i en maxad fotografisk upplevelse, grym bildkvalitet och en naturlig färgkalibrering.

Designen på OnePlus 10 Pro är en symfoni av OnePlus avspända designfilosofi, exklusiva material och integrerade premiumkonstruktion. Den keramiska kameramodulen har 30% högre slitstyrka jämfört med rostfritt stål.

OnePlus 10 Pro har ett kraftfullt batteri som är uppgraderat med OnePlus senaste laddningslösning och levererar snabbladdning i världsklass. • 6,7" QHD+ 120 Hz Fluid AMOLED-skärm• 8 GB RAM + 128 GB lagring• Kamera utvecklad av Hasselblad• Få en dags batteritid på 15 minuters snabbladdning• OxygenOS 12.1 baserat på Android 12En design som skriver om reglernaRättfram och djärv, en helt ny strömlinjeformad design som naturligt flödar från det keramiska 3D-skyddet för den bakre kameran.

Designen på OnePlus 10 Pro är en symfoni av OnePlus avspända designfilosofi, exklusiva material och integrerade premiumkonstruktion. Den keramiska kameramodulen har 30% högre slitstyrka jämfört med rostfritt stål.

Telefonen kommer i två naturinspirerade färgnyanser – Volcano Black och Emerald Forest. Fotografering på en helt ny nivå – igenUpplev den nya generationens trippelkamera från OnePlus och Hasselblad.

Samarbetet har resulterat i en maxad fotografisk upplevelse, grym bildkvalitet och en naturlig färgkalibrering. Den exklusiva kameran erbjuder en 150° ultravidvinkelkameran på 50 megapixlar som ger dig fyra gånger bredare vidvinkel än vanliga vidvinkelkameror.

Det uppdaterade Hasselblad Pro-läget fångar 12-bitars RAW och RAW+ på alla de tre bakre kamerorna med Hasselblads Natural Color Solution för mobiler. Med intuitiva kontroller kan du redigera bilderna med mer bildinformation och större dynamiskt omfång.

Den specialtillverkade IMX789-sensorn, förbättrad brusreducering och högre dynamiskt omfång gör att kameran fångar både bilder och din fantasi.En dags batteri på 15 minuterMed OnePlus 10 Pro är ett fulladdat batteri aldrig långt borta. Den trådade 80W SuperVOOC-laddningen och den trådlösa 50W AirVOOC-laddningen i kombination med vårt största batteri någonsin ger dig en dags batteritid på bara 15 minuter.

Det kallar vi snabbladdning! 120 Hz LTPO-displayOnePlus 10 Pro har en 6,7" QHD+ 120 Hz Fluid AMOLED-skärm med LTPO 2.0-teknik som ger dig en fantastisk visuell upplevelse och smidig scrollning Med förbättrad färgnoggrannhet och detaljrikedom får den varje film att sticka ut, varje spel att lysa och varje foto att väckas till liv.

Dubbla stereohögtalare ger dig dessutom en dynamisk ljudupplevelse med Dolby Atmos, och med Hyperboost-motorn kan du maximera din gaming-upplevelse. OxygenOS 12.1 baserat på Android 12Operativsystemet i OnePlus 10 Pro är en djärv och sömlös kombination av form och funktion.

Det är baserat på Android 12, men har fått en ny design och användbara funktioner som tagits fram tillsammans med användarna. OxygenOS 12 hjälper dig att fokusera på och smidigt växla mellan arbete, vila och spel.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024