Sidan innehåller annonslänkar

MiniBrew Craft

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

!!! OBS Denna produkt har 20+ års åldersgräns och kräver legitimering för att få hämtas ut !!!Världens enda allt-i-ett smarta ölbryggare, brygg din egna favorit superfärska och högkvalitativa hantverksöl.Ingen mer medelmåttigt öl, dags för färsk hantverksöl MiniBrew Craft gör dig till en bryggmästare.

Den kommer i en elegant design med en högkvalitativ premiumfinish. Med vår smarta iOS -app som guidar dig varje steg på vägen har du allt du behöver för att bli den ultimata bryggaren.Receptutveckling är ofta dyr och komplex, med tanke på riskerna för oönskade resultat.

Men nu kan du minimera riskerna och kostnaderna för experiment tack vare den kontrollerade och slutna miljön i detta automatiska ölbryggar styrsystem. Detta är ett allt-i-ett-självrengörande bryggeri, tillräckligt flexibelt för att testa alla recept.Med MiniBrew.

Craft, blir möjligheterna för proffs och hembryggare obegränsade med programvaran från bryggeriportalen. Här kan du skapa och hantera anpassade recept med enkelhet och effektivitet utan motstycke!Viktigt Brew Packs ingår inte.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024