Sidan innehåller annonslänkar

MiniBrew Craft

Jämför produkt MiniBrew Craft online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MiniBrew Craft i kategorin Ölbryggning här hos oss.

Produktinformation

!!! OBS Denna produkt har 20+ års åldersgräns och kräver legitimering för att få hämtas ut !!!Världens enda allt-i-ett smarta ölbryggare, brygg din egna favorit superfärska och högkvalitativa hantverksöl.Ingen mer medelmåttigt öl, dags för färsk hantverksöl MiniBrew Craft gör dig till en bryggmästare.

Den kommer i en elegant design med en högkvalitativ premiumfinish. Med vår smarta iOS -app som guidar dig varje steg på vägen har du allt du behöver för att bli den ultimata bryggaren.Receptutveckling är ofta dyr och komplex, med tanke på riskerna för oönskade resultat.

Men nu kan du minimera riskerna och kostnaderna för experiment tack vare den kontrollerade och slutna miljön i detta automatiska ölbryggar styrsystem. Detta är ett allt-i-ett-självrengörande bryggeri, tillräckligt flexibelt för att testa alla recept.Med MiniBrew.

Craft, blir möjligheterna för proffs och hembryggare obegränsade med programvaran från bryggeriportalen. Här kan du skapa och hantera anpassade recept med enkelhet och effektivitet utan motstycke!Viktigt Brew Packs ingår inte.

Se även andra produkter från Ölbryggning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter