TP-Link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack

Jämför produkt TP-Link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TP-Link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack i kategorin Nätverkskamera här hos oss.

Produktinformation

2K QHD - Nu med 1,7 gånger fler pixlar än 1080p, vilket ger tydligare videor och foton.180-dagars batteritid - Det uppladdningsbara och löstagbara batteriet med ett lågeffektprotokoll förlänger din användning.Full-Color Night Vision - Avslöja högtrogna detaljer och färg på natten med stjärnljussensorn.Smart AI-detektering och - meddelande - Smart AI identifierar människor, husdjur och bilar och meddelar användare vid behov.Trådfri placering - Inga sladdar betyder att du kan placera kamerorna nästan var som helst inuti eller utanför - vad som än fungerar för dig!Ljus- och ljudlarm - Utlöser ljud och ljus som ett larm när rörelse upptäcks.Tvåvägsljud - Möjliggör kommunikation genom en inbyggd mikrofon och högtalare.Flexibla lagringsalternativ - Spara inspelade videor på det hubbinstallerade microSD-kortet (upp till 256 GB) eller genom att använda Tapo Cares molnlagringstjänster.IP65 vatten- och dammbeständig - Ger utmärkt vattentät och dammtät prestanda för utomhusscenarier.

Produktbeskrivning

Övervakningskameror är en typ av teknologi som används för att spela in och övervaka aktivitet i olika miljöer. Dessa kameror kan användas för säkerhetssyften, övervakning av arbetsplatser, skydd mot stöld och mycket mer. De kan också användas som ett verktyg för att samla information om en viss händelse eller aktivitet.

Fördelar med övervakningskameror

  • Ökad säkerhet: Övervakningskameror kan vara en effektiv säkerhetsåtgärd för att förebygga brott och skapa en tryggare miljö.
  • Förbättrad övervakning: Kamerorna kan användas för att övervaka arbetsplatser och andra platser där det finns behov av övervakning.
  • Bevis i rättegångar: Kamerorna kan spela in händelser och användas som bevis i rättegångar.
  • Ökad produktivitet: Genom att övervaka arbetsplatser kan kamerorna bidra till ökad produktivitet och effektivitet.
  • Minskade kostnader: Övervakningskameror kan bidra till att minska kostnaderna för säkerhetspersonal och andra säkerhetsåtgärder.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Nätverkskamera från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Ring Floodlight Cam Wired Plus - Vit

Nätverkskamera från Ring

Missa inga bra priser på Nätverkskamera från Ring.
Upp till 39% rabatt
TP-Link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack

Nätverkskamera från TP-Link

Visa produkter inom Nätverkskamera från TP-Link.
Upp till 30% rabatt
EufyCam 2 Pro Kit - Homebase + 2 Kameror

Nätverkskamera från Eufy

Missa inga bra priser på Nätverkskamera från Eufy.
Arlo Essential Inomhuskamera - Vit

Nätverkskamera från Arlo

Utforska allt inom Nätverkskamera från Arlo.
EZVIZ C3X Kamera - Utomhus

Nätverkskamera från EZVIZ

Missa inga bra priser på Nätverkskamera från EZVIZ.
Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Nätverkskamera från Ubiquiti

Missa inga bra priser på Nätverkskamera från Ubiquiti.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023