Ring Spotlight Cam Pro - Battery - White

Jämför produkt Ring Spotlight Cam Pro - Battery - White online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ring Spotlight Cam Pro - Battery - White i kategorin Nätverkskamera här hos oss.

Produktinformation

Ring Spotlight Cam ProEgenskaper• Tvåvägskommunikation med Audio+• Fjärraktiverat larm • 3D-rörelsedetektering och fågelperspektiv• 1080p-video med HDR och Colour Night Vision• 2 LED-spotlights• Dualband-wifi• Batteri, solceller, plug-in eller nätanslutning• Montera solpanelen (USB-C) horisontellt på väggen för bästa resultatAvancerad övervakningskamera för utomhusbruk med larm och inbyggda spotlights.Förbättrad detektering, skydd på proffsnivå.3D-rörelsedetektering upptäcker rörelser i 3D på upp till nio meters avstånd, så att du vet när och var någon befinner sig på ditt område.Perfekta detaljer i alla vinklar.Klara färger och djupare svärta med 1080p HDR-video för en skarp och levande bild när som helst på dygnet, oavsett väder. Kameran kan till och med se i mörker, vilket hjälper dig att hålla gångar och hörn väl upplysta med rörelseaktiverade LED-lampor.Aviseringar i realtidFå reda på vad som händer hemma var du än befinner dig, med realtidsmeddelanden som skickas direkt till din telefon när en besökare aktiverar de inbyggda rörelsesensorerna.FågelperspektivSe var besökare har varit på din fastighet med fågelperspektivet, så att du vet var de har varit och vart de förflyttat sig.Förbättrad videokvalitetSe och spara varje rörelse i 1080p HDR som ger kristallklar bild, även i svagt ljus eller i mörker.InstallationSpotlight Cam Pro finns med batteri, solceller, plug-in eller nätanslutning, så att du enkelt kan hitta en lösning som passar dina förhållanden.För solenergi ska det finnas ett utrymme på minst 20,5 x 16,9 cm för installation av solpanel (USB-C).

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter