EufyCam 2C Kit - Homebase + 3 Kameror

Beställ EufyCam 2C Kit - Homebase + 3 Kameror på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten EufyCam 2C Kit - Homebase + 3 Kameror inom kategorin Nätverkskamera.

Produktinformation

Helt trådlösa och vädertåliga (IP67)Full HD, nattseende och Homekit-stödBasstation – säker lagring utan månadskostnadKänn dig säker i ditt hem – och borta från hemmet – med trådlösa övervakningskameror från Eufy. EufyCam 3C Kit består av 3 helt trådlösa kameror med 180 dagars batteritid, Full HD-upplösning och nattseende tillsammans med säker, krypterad och lokal lagring utan månadskostnader med den medföljande basstationen. .

Se gärna också

Ring Video Doorbell 3 -16%

Vår populäraste dörrklocka med ytterligare säkerhetsfunktioner för hemmet såsom förbättrade rörelsesensorer och förbättrade Wi-Fi-anslutningsfunktioner. Du vet alltid vem som kommer på besök, oavsett om du är hemma eller inte.Highlights:1080p HD-video och tvåvägssamtalAvancerade rörelseinställningarTvåbandsanslutning med 2,4 och 5 GHzSnabbuppladdningsbart batteripaketMörkerseendeKan användas med AlexaSäkerhet i hemmet börjar vid ytterdörren.Se, hör och prata med besökare oavsett var du befinner dig med hjälp av din Video Doorbell 3. Se vad som händer, dag som natt. Anpassa dina rörelseinställningar och fokusera på viktiga områden. Tack vare de nya Wi-Fi-anslutningsfunktionerna med två band är du ansluten och närmare hemmet än någonsin.Se vad som händer hemma.Få aviseringar direkt när någon trycker på dörrklockan eller utlöser de inbyggda rörelsesensorerna. Om det är mycket rörelse utanför ytterdörren använder du de justerbara rörelsezonerna, inklusive den tillagda funktionen för rörelsenärzoner, till att bara få aviseringar när du vill.Håll kontakt med ditt hem.Starkare signal innebär snabbare aviseringar. Det gör att du alltid vet vad som händer vid din ytterdörr exakt när något händer. Dessutom är det enkelt att se till att allt är laddat med det snabbuppladdningsbara batteripaketet och den borttagbara frontpanelen.Enkel konfiguration på bara några minuterSätt i det snabbuppladdningsbara batteripaketet i din Video Doorbell 3.Anslut dörrklockan till Ring-appen och anpassa inställningarna genom att följa monteringsstegen.Montera monteringsfästet, rikta in spåren och sätt fast din Video Doorbell 3.Ha fullständig kontroll i Ring-appen.Anslutna enheterAnslut alla dina Ring-enheter för att se var som helst vad som händer hemma från en enda instrumentpanel och styr allt med hjälp av Ring-appen.DirektaviseringFå aviseringar direkt till telefonen eller surfplattan oavsett om du sitter i soffan, är på gymmet eller på kontoret.Se allt som händer i realtidSe, hör och prata med den som står vid ytterdörren med ljud och bild i realtid. Kan användas med Video Doorbell 3.Gör mer med din Video Doorbell 3 och skapa ett smartare hem genom att ansluta den till kompatibla enheter.Anslut din Ring av trygghet.Styr din Video Doorbell 3 och anslut den till alla dina andra Ring-enheter i Ring-appen. Ange när du vill att dörrklockan ska identifiera rörelse och börja spela in genom att välja ett av de tre förinställda lägena.”Alexa, visa ytterdörren!”Använd handsfreestyrning för vissa enheter med Alexa-funktioner. Spela upp anpassade meddelanden och använd tvåvägssamtal med Echo Dot, spela upp video med Echo Show och mycket mer.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter