EufyCam 2 Pro Kit - Homebase + 2 Kameror

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

eufyCam 2 Pro• Lagring 16 GB • Kompatibel med Apple HomeKit / Google Assistant / Amazon Alexa• Fjärrvisning via din mobiltelefon• Rörelsedetektion• VäderbeständigaSinnesro Få full koll på vad som händer runt ditt hus med eufyCam 2 Pro. De två kamerorna kan enkelt monteras var som helst och de ansluter via WiFi till HomeBase 2.

Detta gör att du kan se och höra allt i deras synfält på din smartphone. Tack vare mörkerseendet har du lika bra kontroll oavsett om det är natt eller dag.

Kamerorna har även inbyggda högtalare för tvåvägskommunikation. Lätt att använda Inspelningarna i 2K-upplösning krypteras och lagras lokalt på HomeBase 2 och du kan visa dem på din telefon.

AI kan upptäcka människor och du kan ställa in anpassade aktivitetszoner på kameran. På det sättet får du bara relevanta varningar.

Kamerorna är väderbeständiga och kan enkelt monteras var som helst med hjälp av de medföljande magnetfästena. Tack vare de stora inbyggda batterierna håller de upp till 1 år på en enda laddning, så du behöver inte oroa dig för några kablar under installationen.

Nätverkskamera från andra varumärken

Ring Alarm 5 Delar Kit (Gen 2)

Nätverkskamera från Ring

Här har vi samlat Nätverkskamera från Ring.
Upp till 5% rabatt
Eufy Home Alarm Kit

Nätverkskamera från Eufy

Se vad Eufy har inom Nätverkskamera.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024