EufyCam 2 Pro Kit - Homebase + 2 Kameror

Jämför produkt EufyCam 2 Pro Kit - Homebase + 2 Kameror online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten EufyCam 2 Pro Kit - Homebase + 2 Kameror i kategorin Nätverkskamera här hos oss.

Produktinformation

eufyCam 2 Pro• Lagring 16 GB • Kompatibel med Apple HomeKit / Google Assistant / Amazon Alexa• Fjärrvisning via din mobiltelefon• Rörelsedetektion• VäderbeständigaSinnesro Få full koll på vad som händer runt ditt hus med eufyCam 2 Pro. De två kamerorna kan enkelt monteras var som helst och de ansluter via WiFi till HomeBase 2.

Detta gör att du kan se och höra allt i deras synfält på din smartphone. Tack vare mörkerseendet har du lika bra kontroll oavsett om det är natt eller dag.

Kamerorna har även inbyggda högtalare för tvåvägskommunikation. Lätt att använda Inspelningarna i 2K-upplösning krypteras och lagras lokalt på HomeBase 2 och du kan visa dem på din telefon.

AI kan upptäcka människor och du kan ställa in anpassade aktivitetszoner på kameran. På det sättet får du bara relevanta varningar.

Kamerorna är väderbeständiga och kan enkelt monteras var som helst med hjälp av de medföljande magnetfästena. Tack vare de stora inbyggda batterierna håller de upp till 1 år på en enda laddning, så du behöver inte oroa dig för några kablar under installationen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter