Sidan innehåller annonslänkar

Eufy Home Alarm Kit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Säkerhetssystem för hemmet inklusive keypad, rörelsesensor och entrésensor.Enkel installationInstallera hela systemet på egen hand, på bara några få minuter. Entrésesnroerna appliceras på dörrar och fönster.

Rörelsesensorerna och din keypad monteras med de medföljande fästena.Inga månadskostnaderDesignad för att skydda ditt hem och din plånbok. Produkter från eufy Security är ett engångsköp som kombinerar säkerhet med smidighet.Bli notifierad direktFå en notifikation så fort en rörelse eller ett intrång upptäcks med eufy Security-appen.Säkerhet på sekunderAktivera och avaktivera på bara några sekunder genom att ange ditt lösenord direkt från din telefon via eufy Security-appen.Ett säkert hem i din handKonfigurera dina egna säkerhetsnivåer för att passa dig, din familj och ditt hem.Passar alla storlekarFörbättrad anslutning på distans garanterar att hela ditt hem är säkert, hela tiden.

Oavsett hur stort du bor! Justerbar känslighetJustera rörelsesensorernas känslighet så att den varnar dig för inkräktare snarare än dina husdjur.Kraft att skyddaMed en batteritid å 6 månader för din keypad och hela 2 år för dina sensorer så sover du säkert med vetskap om att ditt system alltid är redo.EntrésensorerFästs på dina fönster eller dörrar med de medföljande fästena Varnar dig omedelbart när ett intrång skett.RörelsesensorSkydda ett helt rum mot oinbjudna gäster.

Nätverkskamera från andra varumärken

Eufy Home Alarm Kit

Nätverkskamera från Eufy

Här har vi samlat Nätverkskamera från Eufy.
Ring Alarm 5 Delar Kit (Gen 2)

Nätverkskamera från Ring

Här har vi samlat Nätverkskamera från Ring.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024