Sidan innehåller annonslänkar

Eufy Floodlight cam 2K Pro

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Eufy Security Floodlight Cam 2 Pro utomhuskamera övervakar ditt hem och egendom i alla väderförhållande tack vare en tuff IP65-certifiering och superstark 3000 lumens strålkastare som är monterad på flyttbara paneler. Det finns inga gömda kostnader, denna kamera ger dig alla säkerhetsfunktioner direkt från förpackningen.

Kameran har en 360-graders full täckning tack vare motoriserad panorering/lutning som i kombination med Powerful AI låser fast sig och följer föremål. Denna kamera stöder ej Eufy Security HomeBase-system då den fungerar som en enskild produkt.Ljusare än bilstrålkastareDen stora inbyggda strålkastaren kan nå upp till 3000 lumen monterad på flyttbara paneler, så den kan enkelt lysa upp ett större område för att skrämma bort inkränktare och fånga ljusa videor även i totalt mörker.

Du kan även justera ljusets färgvärme.Enastående inspelningskvalitet2K HD-videoinspelningskvaliteten säkerställer en superskarp och högt detaljerad inspelning, medan det avancerade mörkerseendet ger en detaljerad inspelning i full färg i lågbelysta förhålllanden. Linsen kan panoreras horisontellt i 360 grader för att ge dig en full överblick över området hela tiden.Rörelseaktiverad inspelningStrålkastarkameran spelar in rörelseaktiverade händelser, den har längre räckvidd och stöder en 10 sekunders för-buffring för att säkerställa att hela händelsen spelas in.

Integritet är viktigt och därför lagras inspelningarna endast i ett lokalt lagringsminne och skyddas av 256-bitars kryptering.AI-driven bildDen kraftfulla AI-teknologin ger dig en tydligare och ljusare bild av personer i närheten då den kan identifiera människor och fokusera kameran på dem. Den har även mindre falska varningar då den kan urskilja människor från andra föremål (såsom djur).DetekteringszonKamerans programvara gör att du kan ställa in en anpassad detektionszon så att du endast får notiser från områden som du tycker är viktiga.

Denna kamera stöder omedelbara mobilvarningar för att meddela dig om aktivitet på bara några sekunder.Interaktion i realtidDenna dörrklocka stöder 2-vägsljud, vilket betyder att den har en högtalare och en mikrofon. På så sätt kan du prata med personer på andra sidan, som exemplevis budleverantörer som väntar vid dörren.Kamerafunktioner- Sensor med 2K HD-upplösning- Inbyggd 100dB-siren- Eufy säkerhetsapp- 8GB lokal lagring för att lagra inspelningar- Militär-gradig kryptering AES-256-bitars- IP65-certifiering för att utstå alla väderförhållanden- Avancerat mörkerseende- Dimbar belysning- Justerbar ljustemperatur- Föremåls-låsning och spårning- Detektering och spårning utanför synfält- Stöder Google Assistant och Amazon Alexa-Existerande kabeldragning utomhus och kopplingdosa krävsFörpackningen innehåller1x Floodlight-kamera1x Installationskrok & snöre1x Laddningskabel1x Paket monteringsskruvar1x Central Cap1x Central skruv1x Kopplingsdosa för EU/UK-version1x Varningsklistermärke1x Manual (QSG)1x Märkeskort .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Nätverkskamera från andra varumärken

Upp till 13% rabatt
EufyCam 2 Kit - Homebase + 3 Kameror

Nätverkskamera från Eufy

Missa inga bra priser på Nätverkskamera från Eufy.
Reolink W430

Nätverkskamera från Reolink

Visa produkter inom Nätverkskamera från Reolink.
Ring Floodlight Cam Pro - Vit

Nätverkskamera från Ring

Utforska allt inom Nätverkskamera från Ring.
TP-link Tapo C325WB

Nätverkskamera från TP-Link

Missa inga bra priser på Nätverkskamera från TP-Link.
Philips Hue Secure batterikamera 1-pack - Vit

Nätverkskamera från Philips Hue

Utforska allt inom Nätverkskamera från Philips Hue.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024