Sidan innehåller annonslänkar

Aqara Presence Sensor FP2 2-pack

Beställ Aqara Presence Sensor FP2 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aqara Presence Sensor FP2 2-pack inom kategorin Nätverk.

Produktinformation

Aqara Presence Sensor FP2 använder banbrytande millimetervågsradarteknik, vilket kan noggrant upptäcka närvaron av människor även med små rörelser. Denna teknik säkerställer kontinuitet och stabilitet för den smarta enheten.

Den har också funktionen som zon positionering, som möjliggör automatisering av olika förhållanden i olika zoner, t.ex som sängar och bord. Ett utrymme kan nu delas upp i upp till 30 små zoner och känna igen upp till fem mål (Multi-person Detection).

Den kan även styra andra smarta hemenheter genom ekosystem som Apple Home för att uppnå bredare tillämpningar. Den har funktioner som falligenkänning och en inbyggd ljussensor.

Likaså är det en stor hjälpare som verkligen kan kombinera mångfalden i användarens hemliv och förverkliga automatiseringen av olika personligheter.● Zonpositionering Det ger betydande fördelar jämfört med traditionell PIR-infraröd rörelsesensorer genom att använda en enda radarsensor för att övervaka rum upp till ca. 430 kvm (ca 40 m²)*.

Dessutom kan du dela in den i upp till 30 zoner, såsom soffa, säng eller skrivbord. Dessutom kan du ställa in individuell automatisering för varje zon.

Det är som om du använde flera PIR-rörelsesensorer samtidigt med en närvaro Sensor, FP2.● Detektering av flera personer Upp till 5** målpersoner kan detekteras samtidigt. Resultatet är att samtidigt som den delar upp utrymmet kan den också svara automatiskt beroende på olika människors position utan att störa varandra.

● Ultrahög precision Sekretess och detekteringsnoggrannhet beaktas. Den är kapabel att känna igen icke-induktiv signaldetektering utan att samla in verklig bilder.

Automatisering i allmänhet kan åstadkommas lokalt. Millimetervågsradartekniken är mer stabil än infraröd sensordetektering, även när du sitter eller sovande.● Styr andra enheter via HomeKit, etc.

FP2 exponeras som flera sensorer i HomeKit (och Home Assistant), Alexa och Google Home. Du kan integrera sensor enkelt utan att kräva ett nav, vilket tydligen är den bästa lösningen för smart hementusiaster utökar ditt smarta hem.**** ● Falldetektering och varningar*** När någon i ett rum faller kan FP2 upptäcka och meddela dig.

Den är gjord på det mest privata och bekväma sätt som möjligt, utan behovet av att bära några enheter eller installera en kamera för konstant övervakning. Räckvidden är en cirkel med en radie på 2 meter, och noggrannheten för falldetektering är >98 %.

De rekommenderad installationshöjd är 2,5 m-2,8 m.● Inbyggd ljussensor Fullt fungerande ljusdetektionssensor i Aqaras ekosystem. Med den blir ljusautomation mycket mer flexibel och njutbar.

Den inbyggda ljussensor möjliggör även avancerad mörkerbaserad hemautomation.● Lokal automation och flexibla installationssätt När installationen är klar, produkten körs lokalt. FP2s automatisering kommer fortfarande att köras som ursprungligen inställd om det finns tillfällig instabilitet i Wi-Fi-nätverket.

Och det skyddar bättre din integritet. Den har flera installationsmetoder att anpassa i olika installationsscenarier.

● IPX5 och dold USB-C-port På grund av sin IP-klassning kan sensorn också vara installeras i våta miljöer som badrum. Sensorn har en öppen USB-C port, som låter dig byta ut den medföljande kabeln till valfri USB-C-kompatibel, öka placeringsflexibiliteten.*Rekommenderat öppet detektionsutrymme är 10 m2 -40 m2** Det bästa resultatet kan uppnås vid spårning av högst 3 personer.

***Endast takplacering stöds för falldetektering. Och falldetektering kan bara identifiera de flesta normala fallscenarier och kan inte användas som ersättning för medicinsk utrustning eller syn.

För närvarande kan falldetektering inte skilja mellan att sakta falla mot en vägg eller att svimma efter att ha satt sig. ****Bluetooth är tillgängligt för den framtida funktionen som Matter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Nätverk från andra varumärken

Shelly Pro 3EM

Nätverk från Shelly

Visa produkter inom Nätverk från Shelly.
Google Nest Hub 2nd gen Chalk

Nätverk från Google

Missa inga bra priser på Nätverk från Google.
Sensibo Elements

Nätverk från Sensibo

Visa produkter inom Nätverk från Sensibo.
Twinkly Squares - 1 Master + 5 Slaves Starter Kit

Nätverk från Twinkly

Här har vi samlat Nätverk från Twinkly.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023